Fitinguri, furtun PVC cu insertie textila etc.

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Fitinguri, furtun PVC cu insertie textilă, etc

Fitinguri, furtun PVC cu insertie textila etc.

Fitinguri, furtun PVC cu insertie textila  etc.

Istoria ultimelor decenii în privinţa instalaţiilor a  suferit mutaţii profunde. De la ţeava de oţel, cu filete şi alte fitinguri de acest gen s-a ajuns la actualul sitem de ţevi de PPR şi alte materiale mult mai rezistente şi mai uşor de prelucrat. Un furtun PVC cu insertie textila  este de multe ori o variantă mai uşoară de înlocuire provizorie a unor ţevi, mai ales când ai şi fitingurile necesare.

De asemenea acest tip de Furtune pot fi folosite şi cei acre locuiesc la case şi au straturi mici de flori sau de legume. Cu fitingurile necesare se pot folosi şi la irigarea acestor spatii mici de verdeaţă.

Fitinguri, furtun PVC cu insertie textila etc.

Un furtun textil cu inserţie este foarte rezistent. Îmi aduc aminte că în anii ’90 când lucram într-un şantier naval din România foloseam în locul racordurilor flexibile pentru chiuvete, care se găsesc astăzi în orice magazin,  foloseam zic,  racorduri din aceste furtunuri flexibile la care am adaptat nişte racorduri pentru cuplarea la ţeava de oţel şi la bateria de lavoar sau de duş existentă.

Trebuie să recunosc că acele racorduri nu arătau prea bine, dar rezultatul funcţional era maxim. Am lucrat la navele construite în anii ’90 şi după 20 de ani de la darea lor în exploatare. Majoritatea racordurilor erau în perfectă stare de funcţionare.

Acum aceste furtunuri sunt mult mai rezistente şi pot fi utilizate mulţi ani buni în condiţii de exploatare normale.

Pe lângă acest tip de furtunuri, Tehnovest automatizări, pentru că despre ei este vorba, mai comercializează o gamă largă de cuple şi fitinguri, regulatoare, distribuitoare şi cilindri destinaţi atât activităţilor industriale cât şi celor casnice.

Angajaţii de la Tehnovest automatizări, aplică adaptarea flexibilă la dinamica pieţei, lucru ce îi face profeminiști în calitate şi servicii.

Colaborând cu firma Tehnovest Automatizări există garanţia achiziţionării unor produse de calitate, prompt şi la un preţ corect. Dacă cumperi un produs de la ei sigur nu mai ai grija calităţii acestuia.

Aici găseşti dimensiuni diferite de furtun de la ¼” până la 3”, atât furtunuri de presiune cât şi furtunuri de aspiraţie, cu inserţie textilă, dar şi metalică.

Dintre produsele comercializate de ei voi aminti conectorii rapizi, de mai multe tipuri, diferite scule care acționează pneumatic, sisteme de sudură şi alte tipuri de sisteme care sunt necesare în activităţile unor meseriaşi.

Tehnovest Automatizări este firmă din Timişoara cu sediul pe Str. Pomiculturii, Bl B31, Sc.A, ap.5, care livrează produsele sale oriunde în ţară prin intermediul firmelor de curierat. În Timișoara şi împrejurimi produsele se livrează cu maşina proprie a firmei.

Ca metode de plată firma folosește sistemul de plată în numerar, în showroom, ramburs la primirea coletului sau prin ordin bancar înainte de livrare.

Taxa de livrare este cea practicată de firmele de curierat, în funcție de greutatea coletului, dar pentru comenzi mai mari de 450 lei transportul este gratuit.

În privinţa politicilor de returnare există obligativitatea cumpărătorului de a le verifica produsele la primire şi dacă nu sunt bune să le returneze imediat pentru a fi înlocuite. Produsele care se defectează în termenul de garanţie se supun legii garanţiei şi instrucţiunilor din certificatul de garanţie.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte