Ce tip de cristal sa achizitionez?

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Ce tip de cristal sa achizitionez?Bratara 12mm Cristal de Gheata

Ce tip de cristal sa achizitionez?Bratara 12mm Cristal de Gheata

Odata cu trecerea sarbatorilor pascale s-a deschis si sezonul nuntilor, motiv pentru care magazinele cu bijuterii sunt din ce in ce mai accesate in cautarea inelului ori verighetei perfecte. Cu toate ca in momentul de fata pe piata bijuteriilor se gasesc mai multe tipuri de materiale din care sunt confectionate bijuteriile, cristalul ramane si in acest an unul dintre materialele preferate atunci cand vine vorba despre tipul de material din care este confectionata bijuteria ce urmeaza a fi achizitionata.

Ce tip de cristal sa achizitionez?

Acest lucru se datoreaza atat calitatilor estetice pe care le ofera cristalul dar si datorita beneficiilor pe care se spune ca le are aceasta piatra asupra purtatorului. In functie de aceste beneficii, cele mai importante cristale ce pot fi achizitionate dintr-un magazin cristale sunt urmatoarele:
– Util in tratarea problemelor de ficat, stomac, rinichi ori probleme de infertilitate, agatul este in momentul de fata unul dinte cele mi achizitionate tipuri de cristal, acest lucru datorandu-se nu doar beneficiile pe care acesta le are asupra purtatorului ci si datorita modului in care arata acest tip de cristal.

Ce tip de cristal sa achizitionez?

Ce tip de cristal sa achizitionez?Cercei tortita 12mm Cristal de Gheata

– Fiind de culoare negru ori alb-negru, onixul este unul dintre cele mai interesante tipuri de cristal ce se gasesc in momentul de fata pe piata de profil. Acest lucru se datoreaza atat culorii sale precum si beneficiilor pe care acesta le are asupra celor care il poarta. Printre altele, despre acest cristal se spune ca este aducator de fericire, implinire sufleteasca, incredere in fortele proprii precum si un foarte bun remediu impotriva stresului.
– La fel ca si onix-ul, si ametistul protejeaza impotriva stresului, acesta fiind unul dintre motivele pentru care acesta este unul dintre cele mai cunoscute tipurri de cristal. Desigur ca acest lucru nu insamna ca onix-ul nu este valoros din punct de vedere estetic ci doar ca beneficiile sale sunt foarte apreciate.
Pentru ca aceste trei tipuri de cristal prezentate in cadrul acestui articol se gasesc in oferta variata oferita catre vanzare de catre cei de la e-crystals.com, in finalul acestui articol vreau sa recomand tuturor celor care doresc achizitionarea unui cristal accesarea acestui magazin online deoarece raportul pret calitate este unul imbatabil.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.