Frica pazeste pepenii, sau perversitatea PSD în atingerea scopului final.

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Frica pazeste pepenii. Trinomul la modă!

Frica pazeste pepenii. Trinomul la modă!

Frica pazeste pepenii.  Miercuri seara cum s-a aflat de amendamentele aduse legii graţierii, amendamente referitoare al actele de corupţie şi abuz în serviciu, oamenii revoltaţi au început să vină în Piaţa Victoriei.

Frica pazeste pepenii

În aceeaşi seară la TVR senatorul Şerban Nicolae spunea ca asta este opinia sa în privința legii şi o susţine.
A doua zi Comisia din senat decide să scoată din proiectul de lege incriminat, motivul pentru care sute de mii de români au ieşit în iarnă în stradă.

Reacţia negativă din partea lui Liviu Dragnea, a ministrului Justiţiei, Tudorel Toader şi a Prim Ministrului Grindeanu, păreau miercuri seara să nu aibă  nici un efect asupra lui lui Şerban Nicolae.

Opiniile din presa internaţională, dar şi teama de noi proteste de amploare, l-au făscut pe acesta să faca un pas înapoi. Frica pazeste pepenii! Iata şi o altă opinie a unui parlamentar român despre această joacă de-a legea:

Radu Cristescu a răbufnit precizând că ”mă bucur că este domnul senator aici, poate doamna senator mai degrabă prin ceea ce face”, făcând aluzie la faptul că liderul PSD nu a mai continuat votarea amendamentelor la presiunea străzii și la cererea lui Liviu Dragnea. Cristescu consideră că Parlamentul a devenit o ”țurcă” după ce Șerban Nicolae a votat ieri amendamentele, iar astăzi s-a abținut, precizând că ”nu mai are niciun pic de demnitate” și că ”l-a chemat șeful la ordini”. sursa DC News

Îngrijorător este faptul că într-o declaraţie de presă acelaşi Şerban Nicolae a spus că dacă va considera oportun va reintroduce amendamentele în plen. Această atitudine ridică semne de întrebare asupra onestității  acestor parlamentari PSD

“Nu susţin amendamente care nu au șanse să treacă. Îmi păstrez opinia, nu mă tem de nu ştiu ce reacţii pentru că, din punctul meu de vedere, este profund toxic să condamni pe cineva pentru opiniile sale sau să îl excluzi din societate pentru opiniile sale, dar asta înseamnă o decizie care se ia parlamentar, pe bază de dezbateri, nu mă supăr, nu mă bucur” sursa DC news

Discuţia despre aceste amendamente părea tranșată din iarna după retragerea ordonanţei 13. Acum Şerban Nicolae a repus pe tapet această problemă. Dacă nu vor fi reintroduse amendamentele în senat, ulterior PSD va reuşi să găsească altă metodă de a salva pe cei corupţi.
Ce este interesant este faptul că şi Băsescu s-a alăturat celor care vor să se graţieze aceste fapte de corupţie, poate pentru dosarul Nana, sau alte încălcări ale legii pe care le-a făcut! Toată clasa politică îşi dă mâna când este vorba de corupţi.

Un semn de disensiuni în cadrul PSD îl reprezintă declarațiile lui Şerban Nicolae, destul de tăioase la adresa unor membri PSD

Eu sunt de acord şi respect orice fel de opinie, nici măcar nu fac caz de faptul că pe aspectele tehnice oricum nu ar avea câştig de cauză în faţa mea nici Liviu Dragnea, care este inginer, nici Sorin Grindeanu, care a terminat Matematica (…)”, a spus senatorul PSD la un post de televiziune, potrivit News.ro.

Concluzia este una: Frica pazeste pepenii! Să fim atenţio la mişcările parlamentului pentru ca ieşirea în stradă se dovedeşte măsura cea mai eficientă de a face opoziție. Oricum PNL va avea soarte PNTCD.

Frica păzeşte pepenii, numai la Olteniţa nu este valabil.

 

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.