Masini second hand o afacere profitabilă

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Masini second hand. Am si acum în garaj o maşină Dacia 1100 din 1969. Este maşina mea de suflet pentru că a fost primul meu autoturism. L-am cumpărat în 1973, la „mâna a doua”. De atunci şi până astăzi  am avut şi alte autoturisme, dar după ce am recondiţionat-o, Dacia mea 1100 a rămas în garaj. O mai scot din când în când ca să îi pun în mişcare „oasele bătrâne”,  să nu ruginească. I-am adus şi unele modificări aşa că trece uşor la testele RAR de fiecare dată.

Masini second hand  o afacere profitabilă

Am făcut această introducere pentru a vă arăta că daca vrei masini second hand, de la un dealer auto rulate trebuie să iubeşti şi maşina.

Sunt nenumărate masini second hand care sunt vândute la preturi avantajoase, dar care sunt şi într-o stare perfectă de funcţionare.

Masini second hand  o afacere profitabilă

Masini second hand o afacere profitabilă

Recent am achiziţionat un Ford Focus second hand cu 500 de km la bord. Am rămas surprins dar dealerul  mi-a explicat că maşina fusese confiscată pentru anumite probleme de legalitate şi apoi revândută la o licitaţie publică de la care el a achiziţionat-o. Acest Ford Focus second hand s-a dovedit a fi mai bun decât unul nou din punct de vedere calitativ, dar mai ales ca preţ.

Consumul de combustibil este de-a dreptul performant, încadrându-se în parametrii daţi de fabricant.

Multă lume se fereşte de autoturisme second, mai mult din chestiuni de imagine, dar mulţi îşi doresc masini second.

De multe ori daca eşti tu mecanic sau ai un mecanic auto competent, poţi face din maşina ta second hand una performantă, mai buna decât una nouă.

De obicei, cu ceva vreme în urmă, când vorbeai de autoturisme second hand, te gândeai la o maşină uyată, care de-abia se mai mișca, cu consum exagerat în care trebuia să bagi bani serioşi ca să o aduci la un standard acceptabil.

Astăzi piaţa a devenit mai elevată şi când vorbeşti despre masini second există deja o altă viziune. Aceste masini pot circula in condiţii foarte bune imediat după cumpărare. La domeniul garanţie, fiind masini second hand aceasta este mai redusă, de un an.

Oricum o maşină cumpărată de la Autoerebus este avantajoasă prin raportul pret/calitate.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.