Paturi tapitate, un nou mod de a dormi al romanilor

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Paturi tapitate, un nou mod de a dormi al romanilor

Paturi tapitate, un nou mod de a dormi al romanilor

De la aşternutul de ierburi şi crengi pe care dormea omul primitiv până la minunatele paturi dormitor tapitate  pe care le găseşti la Unican au trecut câteva milenii.

Paturi tapitate, un nou mod de a dormi al romanilor

Între paturile cu tapiţerie din stofă și cele cu tapiţerie din piele (sau imitație de piele) există diferențe: cele din stofe sunt mai dificil de curățat, în comparație cu cele din piele, dar asigură dormitorului un plus de căldură și originalitate. Se pot achiziţiona paturi moderne tapitate sau se pot refolosi cele vechi retapiţându-le aşa cum se arată aici. Un pat tapitat  este mai bun sau mai putin bun în funcţie de preturi.

Pentru un somn sănătos este recomandat să foloseşti paturi tapitate, fără a mai folosi diferite feluri de saltele.

Când spunem paturi moderne tapitate ne gândim că sunt un trend tot mai actual printre producătorii de mobilă din România, deși prin casele rudelor și prietenilor suntem obișnuiți să dăm cu ochii de paturi netapițate.

Tapițeria poate fi personalizată pe comandă, astfel că fiecare român își poate crea propriul model de pat tapițat, din sumedenia de oferte de paturi tapitate, în funcţie şi de preturi.

Paturi tapitate, un nou mod de a dormi al romanilor

Paturi tapitate, un nou mod de a dormi al romanilor

Paturile tapițate au și marele avantaj că pot fi îmbrăcate în huse detașabile, ceea ce înseamnă că întreținerea și curățarea sunt simple, dar și că aspectul mobilei poate fi reînnoit oricând, printr-o simplă schimbare a huselor cu unele noi.

Un pat tapitat care este recondiţionat de specialişti este mult superior unuia făcut de „meşteri”.

Pentru cine vrea să cumpere un pat nou, tapiţat, sfatul meu este să caute la Unican care are o gama variată şi complexă de paturi tapiţate, moderne şi solide.

Am dat de ei acum ceva vreme, când căutam altceva pentru casa.  Preţul de la ei mi s-a părut mai buna aşa că am rămas client fidel

Am început să caut un pat modern pentru a-l face cadou fiului meu si am văzut că  oferta lor pentru paturi tapițate este foarte avantajoasă. Personal căutam un alt tip de pat tapițat, dar pentru că fiului meu i-au plăcut modelele de la ei aşa am cumpărat patul.

Este drept că am văzut şi alte exemple de paturi sofisticate dar cum m-am gândit că fiul meu va dormi în el şi vrând să se simtă odihnit când se scoală, am luat ce i-a plăcut

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte