Produse Cailyn pentru sprancene ideale

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Produse Cailyn pentru sprancene ideale

Produse Cailyn pentru sprancene ideale

Daca nu sunteti adeptele tatuarii sau micropigmentarii sprancenelor, dar in acelasi timp doriti sa subliniati aceasta zona a chipului dumneavoastra puteti opta pentru un fard de sprancene. Pe piata de profil, de la Cailyn sunt disponibile mai multe astfel de produse, in forme diferite: gel de sprancene, creion de sprancene sau fard pudra. Tendintele in materie de sprancene au suferit multe modificari de-a lungul timpului: a existat in anii ’90 moda sprancenelor foarte scurte, apoi s-a trecut la polul opus, considerate ca fiind chic cele groase, etc. Anul acesta se poarta sprancenele cat mai naturale, bogate si bine conturate.

Produse Cailyn pentru sprancene ideale

Inainte de a realiza un machiaj deosebit al sprancenelor este indicat sa aflati care este forma cea mai potrivita pentru chipul dumneavoastra.

Pentru a obtine o forma a sprancenelor cat mai frumoasa si echilibrata etse recomandat sa apelati la serviciile oferite de profesionisti, iar ulterior puteti sa va ocupati singure de intretinerea aspectului acestora. Trebuie sa stiti ca forma optima a sprancenelor poate influenta in bine aspectul intregii fete, acestea fiind unul dintre elementele cele mai importante de echilibru pentru toate celelalte trasaturi ale dumneavoastra.

Forma optima a sprancenelor, in deplina armonie cu intreg chipul, va poate ajuta sa estompati chiar si anumite mici imperfectiuni sau sa scoateti in evidenta acele trasaturi mai deosebite. Daca, de exemplu, aveti ochii de dimensiuni mai reduse trebuie sa evitati sprancenele groase, care vor da senzatia ca aveti ochii si mai mici; daca nu sunteti multumite de marimea nasului puteti sa optati pentru sprancene mai lungi si mai arcuite, iar in acest fel se va crea un echilibru perfect intre trasaturi, etc.

Cu ajutorul gelului de sprancene puteti sa creati conturul ideal al acestora si in acelasi timp sa umpleti golurile de par sau sa accentuati firele prea deschise la culoare, care nu sunt prea vizibile. Produsul este foarte usor de folosit, iar sprancenele dumneavoastra vor avea un aspect deosebit pe parcursul intregii zile. O alta varianta la fel de buna este folosirea creionului de sprancene rezistent la apa, care  va ajuta sa conferiti acestora volum si dimensiune. In plus, creionul este dotat si cu o perie speciala pentru retusuri si pentru un aspect cat mai natural.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.