Centrala termica pe gaz sau centrala electrica?

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Centrala termica pe gaz sau centrala electrica?

Centrala termica pe gaz sau centrala electrica?

Tot mai multe persoane au in locuinta centrale termice pe gaz sau electrice, dar si alte tipuri de centrale care folosesc alte tipuri de combustibil pentru a functiona.
Astazi insa vreau sa vorbim putin despre centralele termice pe gaz si cele electrice. Ele sunt printre cele mai raspandite tipuri de centrale si frecvent magazinele de centrale termice Iasi sau din alte orase le vand persoanelor care vor un grad de confort mai ridicat.
Vom incepe mai intai sa vorbim despre centrala termica pe gaz. Acest tip de centrala este extrem de des intalnit la persoanele care locuiesc la bloc. Centralele pe gaz reprezinta o buna solutie pentru a-ti incalzi apartamentul si pentru a te bucura de apa calda in orice moment. Centralele pe gaz folosesc gazul ca si combustibil, iar din nefericire resursele de gaz nu sunt inepuizabile. Mai mult decat atat, centralele pe gaz produc destul de multa poluare si trebuie instalate doar de catre companii specializate si autorizate. Centralele pe gaz au costuri de racordare destul de mari si costurile legate de consum pot fi si ele destul de mari daca nu folosesti un termostat.
Centralele electrice au marele avantaj al faptului ca pot fi instalate cu usurinta cam peste tot, deoarece energia electrica are o acoperire foarte mare. Centralele electrice au un randament extrem de bun si nu polueaza. Insa, daca vrei sa-ti instalezi o astfel de centrala ea va da randamentul dorit daca o folosesti in spatii mici. Un alt dezavantaj e faptul ca e posibil sa ai nevoie sa racordezi reteaua electrica in functie de centrala pe care o cumperi.
In final, alegerea iti apartine. Trebuie sa cantaresti bine ambele variante, sa iei in calcul toate costurile, sa te informezi clar si in privinta altor avantaje si dezavantaje si sa faci cea mai buna alegere.
Daca ai nevoie de ajutor de specialitate, cei de la ICG (Instal Construct General) iti stau la dispozitie. Ii gasesti pe CentraleTermiceIasi.ro sau la sediile lor din diverse zone ale orasului. Pe site vei gasi toate detaliile care te intereseaza.
E timpul sa ai mai mult confort si sa te bucuri de locuinta ta la capacitati maxime.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.