Dacia a uimit europenii în anul 2017

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Dacia Duster

Dacia Duster

Dacia a dărâmat o nouă etapă de bariere pentru România. Compania românească pur și simplu a uimit europenii în anul 2017. Citește să vezi ce creștere spectaculară au avut în ceea ce privește numărul de unități înmatriculate!

Dacia a uimit europenii în anul 2017

Conform Asociației Constructorilor de Europeni de Automobile, mașinile Dacia înmatriculate în Europa în doar primele 2 luni ale anului 2017 au depășit cota de 10%, ajungând la 33.159 de unități. Gândiți-vă la acest succes în comparație cu creșterea medie a pieței europene auto, care a fost de doar 2%.

Dacia a reprezentat oportunitatea perfectă de lansare în aceste condiții, atât în Europa cât și în România, unde grupul Renault a înmatriculat peste 40% din mașinile totale înmatriculate în primul trimestru al anului 2017.

 Dacia Lodgy

Dacia Lodgy

Șoferii, dealerii auto și firmele de rent a car și taximetrie au fost în culmea fericirii în acest context.  Firmele de închiriere a mașinilor au făcut un profit frumușel, însă nu neapărat prin închirierea flotei, ci prin cumpărarea de noi mașini și prin extinderea serviciilor.

Vânzările de mașini au explodat în prima parte a anului 2017. Spre exemplu, o firmă de închirieri auto Suceava ar fi putut în doar 2 – 3 luni să-și mărească numărul de mașini incluse în flotă cu câteva sute bune de unități. Asta deoarece prețurile au scăzut incredibil de mult, iar numărul de înmatriculări din județ s-a dublat față de media altor ani.

În toată țara numărul mașinilor înmatriculate au depășit suta de mii de unități, iar firmele a căror activitate se bazează pe flote auto au reușit să profite la maxim de acest lucru. Spre exemplu, piața de închirieri mașini a avut raportate creșteri chiar și de peste 20% în această perioadă, conform studiilor.

Iată așadar, că eliminarea taxei de mediu nu a introdus doar mașini SH în țară și nu a suprasolicitat ghișeele de înmatriculare cu sute de mii de cereri, ci în același timp a ajutat România să mai doboare un record și să se plaseze pe cele mai înalte podiumuri europene în ceea ce privește vânzarea de automobile Dacia, cu una dintre cele mai mari creșteri înregistrate vreodată.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.