Ludovic Orban cel mai probabil va deveni noul preşedinte PNL.

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Ludovic Orban cel mai probabil noul preşedinte PNL.

Ludovic Orban cel mai probabil noul preşedinte PNL.

Dintre candidații la conducerea PNL trei sunt mai vocali şi probabil vor rămâne singurii: Ludovic Orban, Cristian Buşoi şi Viorel Cataramă.

PNL în încercarea sa de a se reorganiza a lăsat pe dinafară membri vechi de partid. Unii care au auzit din timp au venit şi au facut cerere de reînscriere. Situația a fost la Olteniţa, dar sigur şi în multe locuri din  toată ţara,  organizațiile locale funcționează cam heirupist. Aceasta pentru că se agită la alegeri şi în restul timpului nu prea auzi de ei. Poate asta este şi cauza decăderii acestui partid. Înaintea ultimelor alegeri locale a apărut ideea cu elitismul politic în PNL, fiind considerați membri adevărați absolvenții de facultate. Plebea nu mai avea dreptul să vorbească.

De fapt şi crearea USL a îndepărtat de partid mulţi oameni decenţi şi valoroşi. O struţocămilă ca USL a fost creată cu scopul de a distruge un om şi atât. Deci în decăderea partidului un rol determinant l-a avut Crin Antonescu. Ceea ce a fost lovitura finală pentru PNL a fost fuziunea cu PDL partidul lui Băsescu, cel care a determinat crearea USL

Dacă ar fi să luăm la evaluat fiecare candidat  în opinia mea Ludovic Orban ar fi cel mai nimerit.

Ludovic Orban cel mai probabil va deveni noul preşedinte PNL.

Moţiunea  “PNL – Forţa Dreptei” prezentată de Ludovic Orban este susţinută de 27 de filiale şi are cea mai coagulantă formulă de reorganizare politică, nefiind un program de guvernare. Principalul atu este faptul că el doreşte reaşezarea partidului în noi forme.  “Înainte de a-ţi dori puterea, trebuie să-ţi rândui oştile şi să le insufli atât energie, cât şi motivaţie. Nimeni nu luptă de dragul luptei. Aflarea în treabă nu aduce voturi.” spune Marius Ghizlean în RL

Ludovic Orban are viziune şi leadership. Peste necunoaşterea adversarilor, are ştiinţele politice la baza formării profesionale. E un comunicator din vocaţie. Are cel mai angajant discurs anti-PSD, forţă, vitalitate şi consecvenţă.

A fost singurul om politic care s-a opus Legilor Big-Brother. Sistemul nu l-a iertat. Prin procuroarea Claudia Roşu, soţia lui Doru Ţuluş, a încercat să-l asasineze politic, tocmai atunci când avea 30% din intenţia de vot pentru postul de primar general al Capitalei.

Lupta e între poporul liberal şi sistem. Tradiţionaliştii de condiţie fac zid în jurul lui Ludovic Orban.

Ludovic Orban e un lider natural, nu fabricat. Esenţele tari se ţin în sticluţe mici. Roşiile hrănite cu pipeta de laborator nu sunt la fel de hrănitoare ca cele de pe câmp. De aici tot deranjul stomacal al Măriei Sale Sistemul.

Toate acestea ma fac s[ cred ca odat[ ajuns la conducerea PNL, Ludovic Orban va reda suflu acestuia şi şanse mărite de a câştiga alegerile viitoare.

Despre Buşoi nu pot scrie prea multe. Este un candidat anost lipsit de vlagă şi uşor de manipulat. Viziunea sa este una anosta.

Ceauşistul Viorel Cataramă după atâtea afaceri păguboase cu statul Roman, om de sistem, care a păgubit mii de români prin SAFI, piramida morţii financiare subite.
Ce m-a făcut să îl privesc cu suspiciune a fost o discutie purtatată la Realitatea Tv în care descria cum vrea să rezolve problema cu sănătatea în România, o ciudățenie a unui om pus pe înavuțire cu orice chip. El doreşte să privatizeze tot sistemul medical, inclusiv casele de sănătate. Toti pacienţii să fie beneficiarii unei asigurări private. Pentru cei care nu au posibilitatea să faca acea asigurare respectivii dacă vor să fie tratati să renunte la tot ce au în proprietate, case, apartamente,etc. După aceea să fie tratați.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte