Antrenati-va pentru succes!

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Antrenati-va pentru succes!

Antrenati-va pentru succes!

Lumea afacerilor este una plina de provocari si orice greseala poate insemna falimentul. Competitia este foarte dura, in aproape toate domeniile de activitate, iar pentru ca o companie sa poata rezista pe piata este necesar ca lider-ii sai sa cunoasca strategii de management si marketing, astfel incat sa reuseasca sa isi pastreze pozitia.

Antrenati-va pentru succes!

De aceea este necesar ca pregatirea profesionala sa fie un proces continuu, care nu se incheie niciodata, mereu fiind ceva nou de invatat. Lumea este intr-o continua schimbare, la fel si mediul de afaceri si politicile abordate. Daca doriti sa fiti un lider extraordinar sau doriti ca firma dumneavoastra sa fie condusa de manageri de succes va trebui sa alocati mereu fonduri pentru cursuri, seminarii, training-uri, etc.

Literatura de specialitate precum si cursuri speciale de pregatire va sunt puse la dispozitie de catre resursedetraining.ro, de unde veti putea achizitiona o gama foarte variata si completa de instrumente pentru evaluarea si dezvoltarea abilitatilor de lidership, atat de necesare. In lucrarile complexe puse la dispozitie veti descoperi simulari de business, strategii si politici de marketing sau management extrem de utile pentru perfectionarea cunostintelor sau pentru pregatirea celor aflati in pozitii de conducere, dar la nivel new entry. De exemplu, extraordinara lucrare “Prima data Manager – 20 de sedinte de transformare si performare” cuprinde 20 de sedinte antrenament, invatare si dezvoltare care va vor ajuta sa va adaptati schimbarilor intervenite in mediul profesional, sa va reanalizati pozitia si sa stabiliti strategiile viitoare, sa evaluati corect colegii si angajatii, sa atrageti cat mai multi clienti, sa formulati obiective realiste si sa le puneti in practica, sa reusiti sa reprezentati cat mai bine compania, sa aplanati situatiile conflictuale si sa faceti fata stresului, etc.

Resurse de Training este magazinul online al companiei Dekon Business Solutions SRL, care este furnizor de servicii de resurse umane complete (consultanta, recrutare, evaluare psihologica, aptitudinala si atitudinala, assessment center, diagnoza organizationala -procese, cultura, satisfactia angajatilor-, identificare talente, resurse de training si evaluare, consiliere profesionala) menite sa ii ajute pe managerii de orice nivel sa atinga cat mai usor si rapid succesul dorit. Echipa de specialisti a companiei va sta in permanenta la dispozitie si va ofera sprijin real in atingerea obiectivelor propuse.

 

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte