Carlige de remorcare. Utilitate şi respectrea unor norme!

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Carlige de remorcare. Utilitate şi respectrea unor norme!

Carlige de remorcare. Utilitate şi respectrea unor norme!

De multe ori  dorim să ne sporim mobilitatea în diferite forme. Adesea vrem să luăm după noi o rulotă sau o remorcă.

Eu am un VW golf 4 şi mi-a trebuit să atașez la el o remorcă cu barca. Am căutat şi până la urmă am găsit carlig remorcare VW golf 4 la Auto-hak.

Carlige de remorcare

Un carlig remorcare golf 4 este un cârlig adaptat special tipului de maşină şi la el poţi cupla şi o rulotă.

Au trecut vremurile când şoferii făceau tot felul  ștăngi şi boştăngi pentru remorcat. Astăzi se fac sisteme de remorcă rezistente, care pot fi adaptate oricărui tip de automobil, dar este bine să le cumperi exact pe tipul tău de maşină.

Eu am vorbit la început de carlig remorcare golf 4 pentru că acesta este tipul de autoturism pe care îl am, dar pe lângă carlig remorcare VW golf 4 mai sunt pentru fiecare marcă cârlige adaptate şi personalizate.

Un carlig Golf 4 este deja gândit pentru sarcina maximă pe care o poate remorca maşina. Un carlig Golf 4 este bine să fie folosit numai la mașina pentru care a fost cumpărat, de multe ori potrivindu-se la alte tipuri de maşini însă rezistența sa ar putea fi mai mare sau mai mică decât este necesar. Ca sa fie sigur că nu este vorba de preţ, toate cârligele de remorcă sunt aproximativ la același pret.

Dar trebuie ca atunci când te gândeşti la viaţa ta şi a celorlalţi participanți la trafic să nu mai pui cuvântul pret la înaintare.

Trebuie ştiut că fiecare autoturism pleacă din fabrică cu un suport care corespunde cârligului pe care îl poţi achiziționa mai târziu. Nu mai este nevoie să umbli la structura mașinii şi locul de montare este calculat cu precizie de proiectanții uzinei producătoare.

Cârligele de remorcare își dovedesc utilitatea in situațiile în care este nevoie de tractarea sau transportarea anumitor obiecte în remorca.

Deși cârligele semidemontabile sunt o alternativa mai puţin costisitoare, cârligele demontabile aduc o serie de beneficii pe care primele menționate nu le au.

Atât montarea cat si demontarea sunt efectuate cu ușurință și într-un timp foarte scurt, de doar câteva secunde, pentru a economisi timp, în special atunci când ești pe graba și trebuie sa pleci rapid.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte