Calatorind cu autocarul pe drumuri europene!

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Calatorind cu autocarul

Calatorind cu autocarul

Îmi aduc că prima mea ieşire în spaţiul european a fost in ianuarie 2017, imediat după aderarea noastră la UE. Am plecat cu un autocar Eurolines de la București până la Utrecht, de unde am luat un taxi pentru a ajunge în altă localitate olandeză.

Calatorind cu autocarul

În drumul meu am întâlnit şi oraşul Dortmund, un oraş german cu o istorie de peste 1000 de ani. Am privit şi am fost plăcut impresionat. Atunci nu ştiam că aveam să mai vin la Dortmund tot în delegaţie de serviciu, destul de curând.

Chiar dacă aveam posibilitatea să mi se deconteze transportul cu avionul, am preferat tot autocarul. Aşa că, având în buzunar un bilet de autocar București Dortmund. Pentru mine transportul cu autocarul chiar dacă este puţin mai incomod, datorită perioadei de transport, este cel mai bun mijloc de transport. În autocar Bucuresti Dortmund am străbătut trei ţări după ce am ieşit din România: Ungaria, Austria şi aproape toată Germania,  Dortmund fiind un oraş în landul Renania de Nord-Westfalia, regiunea Arnsberg.

La Sibiu a urcat lângă mine un alt coleg care mergea ca şi mine să lucreze în Dortmund. El avea bilet doar Sibiu Dortmund autocar, pentru că avea să stea o perioadă mai mare acolo. Eu mi-am luat autocar Bucuresti Dortmund, autocar Dortmund Bucuresti pentru că aveam să stau doar trei luni acolo.

Calatorind cu autocarul

Calatorind cu autocarul

Despre jobul pentru care eram plecat nu are rost să discut pentru că mi se pare irelevant. Vreau să spun că după închiderea oțelăriei PHOENIX West, parte a Thyssen Krupp, din 1998, se prevesteau nori negri asupra oraşului. Cu toate acestea Dortmundul a după ce a implementat unul dintre cele mai ample proiecte de dezvoltare urbană din Germania devenit iar un oraş renăscut ca pasărea PHOENIX.

Disatrus odata în al doile răyboi mondial şi reclădit cărămidă cu cărămidă, Dortmundul a avut şansa unei noi renaşteri

De multe ori trebuie să cumpăr bilete de întoarcere autocar Dortmund Bucuresti, cu mai mult de trei luni înainte. Şi la plecare a trebuit să aleg varianta Sibiu Dortmund autocar pentru ca la data pe care  am dorit-o eu pentru plecare nu mai erau bilete din Bucureşti. Acest lucru mă face să văd că ruta respectivă asigurată de Eurolines este foarte solicitată.

 

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte