Agricultura ca hobby si nu numai. Scule pentru agricultura

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Agricultura ca hobby si nu numai masina taiat iarba trimmer electric

Agricultura ca hobby si nu numai masina taiat iarba trimmer electric

Apariţia şi dezvoltarea unor echipamente de mici dimensiuni care să poată efectua munci agricole complexe a fost o preocupare constantă a celor interesați de exploatarea pământului.

Agricultura ca hobby si nu numai

Despre masini de tuns iarba nu vom spune că se încadrează în această categorie, dar un motocultor, da.

SC Ogorul Retail SRL este o companie tânără, membră a grupului de firme BRISE, care a fost înființat în vara anului 2013, din dorința de a veni in ajutorul fermierilor mici si medii de cultura mare, respectiv a fermierilor din horticultura – legumicultori si pomicultori si cultivatori de vita de vie. Ogorul Retail a lansat la sfârșitul anului 2015 un magazin online foarte performat. Aceasta demonstrează dinamica ce caracterizează această firmă.

Agricultura ca hobby si nu numai Motosapa dac 7000acc1.

Agricultura ca hobby si nu numai Motosapa dac 7000acc1.

Din proprie experienţă am constatat că pentru suprafețe mici de teren de la 250 până la 500 mp, uneltele de agricultură gen motocultor sunt foarte eficace.

Chiar dacă Ogorul comercializează o gama mare de utilaje agricole începând cu pluguri pentru tractoare şi terminând cu simpla maşina de tăiat iarbă TRIMMER ELECTRIC RURIS TE500 PIVOT, de 169 de lei, eu vreau să vorbesc de motocultoare şi alte utilaje ce sunt necesare într-o gospodărie mică unde nu se justifică prezența unui tractor sau a altor utilaje mari. În cadrul Ogorul.ro toate produsele, chiar dacă par pentru bricolaj sau nu se bucură de calitatea superioară a oricărui produs „professional”.

Sloganul celor de la Ogorul este: „Belșug şi Spor”. Belșugul este obiectivul fiecărui fermier, pe când sporul este calea ideala spre belșug. Ogorul este, bineînțeles, cel care prin spor duce la belșug!

Motocultoarele oferite de Ogorul sunt adaptabile la mai multe funcţii inclusiv cea de săpare şi afânare a terenului. În funcţie de complexitate aceste motocultoare pot fi folosite şi pentru semănarea unor culturi semincere, sau pentru răspândirea substanţelor erbicide, fungicide sau de alte tipuri.

În realizarea unor culturi clasice pe scară mică, exemplu, roşii, ardei, castraveţi, afânarea terenului cu motocultoarele oferite de Ogorul, este optimă şi astfel se obţin culturi record, ţinând seama că se poate evita folosirea insecticidelor. Pe suprafețe mici, eliminarea buruienilor se poate face şi manual, aşa că se evită folosirea erbicidelor.

O plantă, Pelargonium graveolens este renumită că prin  mirosul pe care în degajă, atunci când este plantată în grădini ţin la distanţă dăunătorii.

Atunci când comanzi la Ogorul.ro timpul de răspuns este foarte scurt. Pentru a lansa o comandă la ei este necesar să urmezi următorii pași: alegi produsul, comanzi iar ca metode de plată trebuie să alegi între plata ramburs cu numerar la livrare sau plata prin OP.

Poţi alege următoarele opțiuni pentru livrare:

  1. Intervalul orar de livrare : intre ora……și ora………
  2. Vreau sa fiu contactat telefonic înainte de livrare
  3. Vreau sa fiu anunțat prin Email despre evoluția comenzii
  4. Alte informații pe care le considerați necesare

Cel mai important de reţinut este că Ogorul.ro asigură produse, servicii şi soluții profesionale pentru agricultură şi produse care acoperă toate nevoile pentru casa şi gradina ta.

Produsele livrate de aceștia fac parte din mărci recunoști şi cu renume în domeniu.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte