Joaca de-a razboiul un joc pentru adulți astazi

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Joaca de-a razboiul un joc pentru adulți

Joaca de-a razboiul un joc pentru adulți replica ASG Bersa BP9

Joaca de-a războiul un joc pentru adulți

Joaca de-a războiul un joc pentru adulți. Replica E&L AKM

Am o vârstă mai înaintată şi  îmi amintesc, copil fiind când ne jucam tot felul de jocuri simulând războiul sau celebrul „de-a hoţii şi vardiştii”. Erau jocurile pe care le puteam practica acum 50 de ani. Îmi amintesc că aveam şi o puşcă cu arc care folosea drept muniție o săgeată ce avea cu o ventuză în cap. Cu aceasta trăgeam la o ţintă mică de tablă. În rest mai foloseam diferite bete pe post de săbii în războaiele noastre. Cam acestea erau jocurile destul de primitive de pe atunci.

Joaca de-a razboiul un joc pentru adulți astazi

Astăzi pentru iubitorii de acţiune, cei care vor să imite activităţi din teatrele de operaţiuni militare, s-a dezvoltat  airsoft-ul care este un joc in care se simulează un conflict militar. Este o activitate mult mai palpitantă dar care necesită anumite măsuri de protecție: Protecţia ochilor cu ochelari sau o mască specială, întotdeauna îndreptaţi arma airsoft  în altă direcţie decât cea a copiilor, arma airsoft  trebuie ţinută închisă, fără sursa de tragere şi fără bilele aferente în ea.

Replici de tip airsoft  după arme şi dispozitive militare reale, la scara 1:1, sunt cu mai multe sisteme de acţionare: cu mecanism electric, mecanic sau pe baza de gaz neiritant, construite pe principii asemănătoare armelor, care nu folosesc muniții, ce arunca proiectile nemetalice.

Din punct de vedere legal trebuie respectate anumite norme legale:

  1. Legea permite achiziționarea si deținerea acestor replici ale armelor adevărate doar de către persoanele majore fără autorizații suplimentare, astfel vârsta minima obligatorie este de 18 ani.
  2. Legea interzice afișarea şi exploatarea replicilor de airsoft în locuri publice.

    Joaca de-a războiul un joc pentru adulți

    Joaca de-a războiul un joc pentru adulți replica Tokyo Marui

  3. Replicile de airsoft se vor transporta în cutiile originale, cutii sau huse destinate transportului, fără a fi încărcate cu muniție airsoft.
  4. Replicile de airsoft vor putea fi exploatate doar în spatiile private de accesul publicului, special amenajate şi semnalizate, pentru practicarea acestui sport.

Pentru a achiziționa echipament airsoft este bine să consultaţi şi site-ul airsoft6. Datorita experienței personalului, echipa Airsoft6 poate sa ofere sfaturi in toate capitolele ce privesc airsoft-ul, fiind magazinul specialiștilor in airsoft.

În această seară am văzut jucându-se în jurul blocului copii de 7-8 ani cu pistoale de plastica care imită în amănunt un pistol adevărat. Asta a fost impresia de moment dar ulterior am căutat şi am găsit pistoale airsoft, copii fidele ale armelor reale.

Nu mai sunt la vârsta unor astfel de jocuri dar parcă şi eu aş fi încântat să particip la acţiune într-un astfel de câmp de bătaie, airsoft.

Faptul că Airsoft6 oferă servicii de reparație, upgrade si personalizare pentru replicile de airsoft m-a făcut să vorbesc cu un prieten ca să ne ocupăm de crearea unui  teren pentru airsoft în zona noastră mai ales că el deţine un teren de câteva hectare pe care poate face un astfel de parc, utilizabil şi vara şi iarna. Am demarat acţiunile de informare asupra organizării acestuia împreună cu specialiştii de la airsoft care ne vor oferi tot echipamentul şi toate sfaturile necesare.

Un joc aparent pentru copii poate deveni un joc al oamenilor mari, dar şi o sursă de venit substanțial. Intenţia noastră am făcut-o publică şi şi deja sunt foarte mulți interesați.

Airsoftul este un hobby distractiv, sănătos şi foarte interesant.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte