Calatorind cu autocarul la Calais. Conditii exceptionale!

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Calatorind cu autocarul la Calais

Calatorind cu autocarul la Calais

Plecarea românilor în străinătate, în principal la muncă dar şi cu scop turistic a dus la apariţia a numeroase firme de transport persoane internaţionale. Printre ele şi-a găsit un loc binemeritat şi firma Euro Fratello despre  care puteţi găsi informaţii pe site-ul web  www.euro-fratello.ro.

Calatorind cu autocarul la Calais

Firma deserveşte mai ales partea Moldovei, dar are trasee internaţionale care pleacă şi din Bucureşti.

Pentru că doresc să merg anul acesta în Franţa am reușit să rezerv un bilet pentru luna septembrie, de la Bucureşti la Calais, la un preţ mai mult decât rezonabil. Am fost surprins plăcut de preţul foarte scăzut al biletului. Parcă îmi venea să aleg altă firmă dar pentru datele mele de călătorie aceasta era cea mai potrivită.

Totuşi am găsit doi prieteni care au mai călătorit cu ei. Ceea ce mi-au spus aceştia a fost hotărâtor în alegerea Euro Fratello ca firmă de transport pentru a mă duce în Franța.

Este drept că am mai călătorit în Europa şi cu alte firme de transport auto internaționale, dar din ce mi-au descris prietenii mei care fac curse regulate la cel puţin 6 luni, cu această firmă de transport auto, am înţeles că sunt condiţii optime de transport la preţuri foarte atractive. La drum lung cu Euro Fratello, nu ajungi obosit la destinaţie.

Cu peste un an în urmă am circulat cu un alt transportator, undeva în nordul Europei. A fost un drum de peste 2200 de kilometri. Nu pot să reproșez nimic firmei de transport, dar când am ajuns la destinaţie am fost foarte obosit, calatorind cu ei.

Calatorind cu autocarul la Calais

Calatorind cu autocarul la Calais

Prietenii mei, care merg în mod obişnuit la Calais cu Euro Fratello, mi-au spus că ajung dimineața la ora 4 am UTC în localitate şi pot merge să lucreze odihniţi la locurile lor de muncă unde munca începe la ora  7 am UTC. Ei mi-au explicat că autocarele cu care au călătorit au o anumită ergonomie care le permite să se odihnească şi să se simtă comod pe timpul deplasării. Poate este o deformare profesională, eu şi cu ei fiind marinari de ani buni şi viaţa noastră se desfășoară în alţi parametrii. Totuşi este bine să ajungi undeva şi să nu fii obosit după circa 24 de ore de transport, lucru pe care prietenii mei l-au observat şi la alţi călători.

Călătoria cu Euro Fratello are ca destinație ceea ce doriţi dumneavoastră, iar acest drum nu e unul ușor atunci când țintești spre depășirea așteptărilor. De-a lungul timpului firma şi-a propus  sa dea prioritate nevoilor clienților si continuă să facă asta împinși de dorința de a fi cei mai buni.

Confort, respect, corectitudine si calitate sunt doar câteva din valorile pe care ei le impun. Aşa dorește să aibă doar clienți mulțumiți, iar pentru aceasta clientul este pus pe primul loc.

Ei9 au un slogan ce este reflectat în calitatea serviciilor: Euro Fratello, cu ei vreau să merg.

Ştiu, lupta de piaţă este dură, dar cei mai serioşi câștigă clienţi şi aşa le creşte cifra de afaceri. Cu impresii proprii voi reveni după ce voi ajunge la Calais. Sigur vor fi mai bine conturate şi vor fi mult mai bune, fiind urmare a unor experienţe trăite.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte