Skateboard-ul si mai noul Penny Board

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Skateboard-ul si mai noul Penny Board

Skateboard-ul si mai noul Penny Board

Skateboard-ul mic din plastic se numeşte  Penny Board. Termenul Penny este sinonim cu “Penny Skateboards”, ;i este produs de o companie cu sediul în Australia, fondată în 2010 de Ben Mackay. Penny este o marcă înregistrată pentru skateboard, dar a fost generalizată pentru a descrie toate skateboardurile din plastic datorită popularității mărcii. Penny Skateboards a reînviat categoria de skateboarduri din plastic prin împerecherea unei punți de plastic de înaltă calitate cu roți de mare viteză, rezistente. Această combinație este denumită în prezent ” Penny Board”. Pennyboard a fost numit după sora lui Ben Mackay, Penny.

Skateboard-ul si mai noul Penny Board

Daca am prezentat pe scurt istoria a acestei mărci. Este destinată tinerilor iubitori de mişcare, dar nu numai lor, însă de la o anumită vârstă devine imprudent acest gen de mişcare, chiar dacă beneficiezi de un pennyboard de calitate.

Pennyboard Romania oferă atât pennyboard de calitate cât şi roti pennyboard prin magazinul online, superdict.ro.

Skateboard-ul si mai noul Penny Board

Skateboard-ul si mai noul Penny Board

Îmi aduc aminte de vremea copilăriei când montam câte patru rulmenți pe o placă de lemn şi acelea erau skateboardurile noastre. Astăzi dacă vrei roti pennyboard trebuie cumpărate unele adecvate pentru că şi plăcile sunt din materiale compozite şi altfel s-ar strica şi acestea.

Pennyboard Romania este o filială a Penny Skateboards care comercializează la noi aceste produse.

Un avantaj pentru Penny Board este că acestea sunt vândute la un pret foarte mic, pret accesibil oricăror buzunare, pentru fericirea copilului tău.

Pennyboardurile sunt utile în cadrul unor exerciţii de mişcare şi pentru deprinderea unui mod de stabilitate sporit!

Plăcile Penny sunt alcătuite din mai multe componente, realizate separat. Ele pot fi achiziționate fie ca skateboard-uri complete, complet asamblate, fie pe bucăţi. Deoarece sunt fabricate din plastic, plăcile Penny au o greutate mai mică, dar sunt și incredibil de rezistente.  Skateboard-urile Penny se rup foarte rar, deoarece sunt proiectate să absoarbă o forță imensă. Ele sunt vândute având trei dimensiuni diferite ale plăci: 22 inch¹, 27 inch (nichel) și 36 inch (longboard)

Pe lângă deplasarea cu Penny Board un alt mijloc de a-ţi menține sănătatea este şi mersul pe bicicletă. Despre mersul pe bicicletă mai multe aici unde sunt descrise patru moduri in care iti poti creste motivatia de a merge cu bicicleta


¹ Țolul (în germană Zoll, care se citește țol; în engleză inch, care se citește inci) este o unitate de măsură anglo-saxonă (sau „imperială”) pentru lungime, folosită în special în Statele Unite și în câteva state din Commonwealth, egală cu 25,4 mm (2,54 cm).

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte