Amnistii fiscale şi nerespectarea promisiunilor.

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Amnistii fiscale şi nerespectare promisiunilor.

Amnistii fiscale şi nerespectare promisiunilor.

Statul  pregătește o amnistie fiscală pentru firme și persoane fizice, așa cum a plănuit și în 2011 pe vremea premierului Emil Boc și în 2015, când era prim-ministru Victor Ponta.

De data această lucrurile vor sta puțin altfel pentru că acum se vrea anularea penalităților de întârziere, precum și a jumătate din dobânzile aferente obligațiilor de plată principale către bugetul general consolidat, administrate de ANAF. Anularea se face doar pentru datoriile ce au fost acumulate până la data de 30 iunie 2017 potrivit Libertatea.ro

Amnistii fiscale şi nerespectare promisiunilor.

Pe lângă aceasta se mai pregătește și o altă amnistie fiscală pentru datornicii de la bloc, primăriile urmând să preia datoriile acestora, ulterior acestea fiind decontate din  bugetul de stat.

Amnistii fiscale şi nerespectare promisiunilor.

Amnistii fiscale şi nerespectare promisiunilor.

Aceste măsuri populiste vor fi luate în vederea sensibilizării electoratului fidel al PSD pentru alegerile locale de anul viitor.
Aceste măsuri populiste sunt luate ca un fel de măsuri de înjosire a celor care plătesc la zi datoriile către bugetul de stat, dar și alte datorii curente.
Tot din surse interne PSD am aflat că majorarea valorii punctului de pensie la 1000 de lei  nu va mai avea loc la 1 iulie 2017  ci posibil se va face de la 1 ianuarie 2018. Amnistiile promise sunt o compensare incapacității guvernului de a găsi bani pentru majorarea pensiilor, pentru că nucleul dur al electoratului este reprezentat de pensionari şi de persoanele cu venituri foarte mici.
Poate că românii vor înțelege caracterul duplicitar al liderilor PSD care una promit alta fac când sunt puși în fața realității.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte