Salon de masaj erotic in Bucuresti

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Salon de masaj erotic in Bucuresti

Salon de masaj erotic in Bucuresti

Salon de masaj erotic in Bucuresti

Salon de masaj erotic in Bucuresti

Un masaj erotic implica utilizarea mâinilor si a corpului pentru a stimula simțul atingerii pentru un partener. Este considerat un mod de relaxare si de excitare, in același timp, a ambilor parteneri, si este, de obicei, privit ca o modalitate sănătoasă de a îmbunați viața sexuală a cuplului. Beneficiile includ îmbunătățirea intimității cuplului si a actului sexual.

Salon de masaj erotic in Bucuresti

Black Velvet este un salon de masaj erotic Bucuresti  unde membrele echipei sunt recunoscute  pentru servicii de calitate asigurate clienților. Cu ani de experiență și de formare continuă, personalul companiei este dedicat, gata pentru a servi nevoile clienţilor.

Ele te învaţă cum poţi să îţi îmbunătăţeşti relaţia cu partenera ta de viaţă.

Cea mai des întâlnită formulă în masajul erotic e cea a reciprocității: unul dintre parteneri primește masajul, apoi întoarce favoarea. Beneficii? Nesfârșite! Pe lângă relaxarea şi starea de bine pe care ţi-o oferă un masaj clasic, o ședință de masaj erotic poate oferi orgasme multiple, relaxare deplina pentru mușchii pelvisului si plăcere intensa!

Un salon masaj erotic Bucuresti are un decor special pregătit. Ideal ar fi sa ai o masa speciala de masaj la dispoziție, daca nu, merge si cu o pătură întinsă pe podea (ideea e sa stea pe ceva tare!). Lumânările si bețișoarele aromate, si  un CD cu muzica preferată pe care sa-l pui pe repetat. Un astfel de masaj erotic in Bucuresti este şi Black Velvet

Acest tip de atingere era larg răspândit în culturile estice, inclusiv China şi India, încă de acum 1500-2000 de ani. In India se practicau forme specifice de masaj erotic, cum e masajul tantric, care au fost dezvoltate pentru a include aspectul spiritual cat si cel psihic. În partea de vest a lumii, masajul era folosit, în principal, în scopuri medicinale.

În orice salon de masaj erotic Bucuresti sunt folosite numeroase tehnici in masajul erotic. Unele dintre cele mai populare sunt evantaiul, ciocanele si ciupiturile. In general, masajul va începe cu mângâieri ușoare pentru a liniști si relaxa beneficiarul şi apoi se trece la tehnici mai puternice sau mai intense, in timp ce masajul progresează.

Dacă vrei să înveţi arta unui  masaj erotic in Bucuresti trebuie să treci pragul de la studioul Black Velvet.

Masajul erotic a născut dintotdeauna controverse. Ceea ce se face într-un salon masaj erotic Bucuresti  dar şi din alte părţi este ceva la limita unei alte meserii, dar profesionistele meseriei știu ce si cum sa facă ca sa nu treacă barierele.

Dacă vrei să treci pragul unui salon de masaj erotic Bucuresti trebuie să fii sigur că tu chiar îţi doreşti acest lucru pentru că este un lucru deosebit.

 

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte