Insolventa si alte probleme rezolvate de specialiști

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Insolventa si alte probleme rezolvate de specialiști

Insolventa si alte probleme rezolvate de specialiști

Aşa cum viața noastră este veselă sau tristă, tot aşa şi activitatea firmei noastre ne poate aduce bucurii sau motive de tristețe.

Nu totdeauna ceea ce ne propunem putem să realizăm, aşa că legislația prevede anumite etape ajutătoare prin care se dă răgaz firmei aflate în dificultate de a-şi reveni.

Insolventa si alte probleme rezolvate de specialiști

Printre aceste metode pot enumera insolvenţa firmei şi reorganizarea firmei. Pentru astfel de procese cel mai bine este să angajezi o firmă specializată aşa cum sunt cei de la cabinetlichidator.ro.

Insolvenţa firmei este starea financiara deficitară prin care o companie acumulează datorii, a căror scadenţă depășește perioada de 60 de zile. Primul pas în declararea stării de Insolvenţă a firmei este depunerea la Tribunal a cererii privind deschiderea procedurii insolvenţei şi numirea unui Administrator Judiciar¹.

Pentru că România este ţara birocraţiei este bine ca toate procedurile necesare acestei situaţii să fie luate în cunoştinţă de cauză şi cu suportul unor specialiști ca cei de la Cabinet Lichidator Monea Mihaela.

Cabinet Lichidator oferă servicii de: lichidare firma, lichidare voluntară, lichidare judiciară, suspendare activitate firmă, administrator  judiciar,  lichidator  judiciar, administrator special,  reorganizări judiciare,  lichidări administrative, consultanţă  în domeniul  insolvenţei,  întocmire Plan  de  Reorganizare,  analiza solvabilităţii debitorilor,   asistenţă şi consultanţă în recuperarea creanţelor, îndeplinirea atribuţiilor de administrator special în condiţiile legii, întocmirea rapoartelor de analiză a societăţii necesare stabilirii cauzelor care au dus la starea de încetare de plăţi precum şi a celorlalte rapoarte cerute de legislaţia

Insolventa si alte probleme rezolvate de specialiști

Insolventa si alte probleme rezolvate de specialiști

insolvenţei.

De multe ori o astfel de firmă pare o cheltuială în plus, dar beneficiile obţinute sunt foarte mari, în contextul în care tu poţi să te concentrezi mai mult asupra activităţii firmei tale, iar specialiștii în domeniu să îşi facă şi ei treaba.

Problema specialiştilor este una care trebuie înţeleasă foarte bine de toată lumea. Aşa cum un inginer este specialist în domeniul său de inginerie aşa şi avocaţii sau alte categorii profesionale sunt specialişti în domeniul lor.

Tot firma sus amintită face expertize contabile şi evaluări şi analize de patrimoniu. Avantajul de a lucra cu o astfel de firmă este unul major. În cadrul ei sunt reuniţi mai mulţi specialişti din domenii diferite, în acest fel rezultatul activităţii este unul bazat pe o expertiză completă.

Cu o experiență de 10 ani în domeniul insolventei, Cabinet Lichidator Monea Mihaela, a reușit sa-si perfecționeze metodele de lucru, să formeze o echipă de practicieni în domeniul insolvenţei, să rezolve cu succes dosarele de insolvenţă în care a fost desemnat. Rezultatele activității, din punct de vedere al profesionalismului, al gradului ridicat de recuperare a creanțelor este apreciat atât de beneficiarii serviciilor noastre cât şi de ANAF, drept pentru care Cabinet Lichidator Mihaela Monea figurează pe lista lichidatorilor agreați de Agenția Națională de Administrare Fiscală.

O bună rezolvare a problemelor critice din firma ta poate fi rezolvată doar cu ajutorul specialiştilor


¹Un administrator judiciar este o persoană fizică sau juridica, practician în insolvenţă compatibil, autorizat în condițiile Ordonanței de Urgență nr. 86/2006, desemnat sa exercite atribuțiile prevăzute de art. 20 din Legea 85/2006 sau stabilite de instanța de judecată, în procedura insolvenţei în perioada de observație şi pe durata procedurii de reorganizare.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte