Complex vitamina B; avantaje și dezavantaje.

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Complex vitamina B avantaje și dezavantaje.

Complex vitamina B avantaje și dezavantaje.

Iată un îndemn pe care vreau să vi-l fac pentru a fi sănătoși: comanda vitamina B. De ce vitamina B şi nu alta? Citiţi mai departe.

Complex vitamina B avantaje și dezavantaje.

Sănătatea noastră a devenit tot mai fragilă datorită mai multor  factori interni şi externi. Datorită unei alimentaţii necorespunzătoare, dar şi a aerului poluat, lipsa de vitamine şi alţi nutrienți se face simţită la nivelul întregii populaţii.  Dacă în urmă cu un  secol oamenii încă se hrăneau cu hrană naturală, fără a îngrăşa culturile cu tot felul de chimicale şi fără a creşte animalele şi păsările cu tot felul de hormoni, astăzi întreaga noastră alimentaţie se bazează pe astfel de resurse.

Urmare a acestor factori rezistența corpului uman suferă şi pentru a menţine un echilibru necesar, trebuie să recurgem la ajutorul diferitelor medicamente obţinute pe cale naturală.

Vitaminele care alcătuiesc complexul B şi-au dovedit de mult importanţa fără egal pe care o au în stabilirea şi menţinerea funcţiilor şi echilibrului organismului şi totuşi continuă să surprindă prin noi calităţi care li se descoperă

Cele mai cunoscute şi mai active vitamine din grupa B-urilor sunt: B1, B2, B3, B5, B6, B9, B12.  Aceste vitamine din grupa B combat simptomele stresului,

Complex vitamina B avantaje și dezavantaje..

Complex vitamina B avantaje și dezavantaje.

depresiei şi problemele cardiovasculare, acţionând direct asupra cauzelor neuropsihice ale acestor adevărate „boli ale secolului”.

O boală a secolului nostru este depresia şi vitamina B6 combate depresia, la fel ca şi B9 şi B12, depresie care a devenit boala secolului.

Cel  mai adesea medicul recomandă complex vitamina B. Pentru complex vitamina B pret trebuie să ştim că nu este mare, la fel cum şi vitamina B 6 pret ca şi vitamina B pret.

De multe ori când este vorba să cumpărăm medicamente ne gândim la preţ. Dar găsim vitamina B pret acceptabil ca si vitamina B 6 pret tot acceptabil, dar şi complex vitamina B pret bun.

Cu toate efectele benefice ale acestor medicamente este bine să le luăm doar la sfatul medicului, fie că ni le recomandă el fie că îi cerem părerea avizată. Uneori acestea pot fi contraindicate sau în funcţie de alte boli de care suferiţi să aibă şi efecte adverse.

Vitaminele din complexul  B sunt bune dar luate ca urmare a prescripției medicale.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte