Medicamente indispensabile din casa

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Medicamente indispensabile din casa

Medicamente indispensabile din casa

Cu toții avem in casa o mica “farmacie”, unde ar trebui sa gasim medicamentele necesare in anumite situatii.

Medicamente indispensabile din casa

In cazul in care nu aveti inca propria farmacie, va recomand din tot sufletul sa va organizati putin si sa va achizitionati anumite medicamente, indispensabile pentru casa. Acestea sunt folositoare in diferite situatii si ne pot ajuta atunci cand avem o durere de cap, de dinti, sau alte afectiuni care pot fi tratate cu un simplu calmant. Spre exemplu, unul dintre medicamentele care nu ar trebui sa ne lipseasca este Imodium 2mg, un medicament care combate diareea.

Mi s-a intamplat sa am nevoie de acest medicament chiar intr-o noapte cand ma intorsesem de la o petrecere unde bineinteles am consumat ceva care nu a fost pe placul stomacului.

M-am intrebat atunci ce faceam daca nu aveam Iomodium in casa.

Putem sa utilizam Imodium atat in caz de diaree acuta, cat si in cazul in care am avut diaree de lunga durata. Este un comprimat care da rezultate imediate, facand scaunele mai consistente si mai putin frecvente.

Ce alte detalii trebuie sa mai stim despre acest medicament?

Ca nu trebuie utilizat de catre copii sub 6 ani si totodata ca trateaza doar diareea, nu si cauza acesteia, care ar trebui sa fie de asemenea tratata.

Este bine de stiut ca, atunci cand avem diaree, organismul nostru pierde foarte multe lichide si noi trebuie sa ne hidratam, oferindu-i organismului la loc lichidele de care are nevoie. In cazul in care avem o diaree acuta, Imodium trebuie sa opreasca simptomele in decursul a cel mult 48 ore. In caz contrar se recomanda sa luam legatura cu un medic.

Dupa parerea mea, este deosebit de important sa avem acest medicament in casa, poate chiar si in geanta uneori. Diareea este foarte suparatoare si ne poate strica momenetele importante din viata.

Putem citi mai multe detalii despre Imodium 2mg de la Catena citind prospectul aici sau putem afla mai multe detalii din farmaciile Catena, unde farmacistii ne vor oferi toate detaliile necesare.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte