Sevil Shhaideh, Gabriela Firea nu au stofă de lideri politici, sau pigmeii politici din România 2017

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Sevil Shhaideh, Gabriela Firea nu au stofă de lideri, sau pigmeii politici din România 2017

Sevil Shhaideh, Gabriela Firea nu au stofă de lideri, sau pigmeii politici din România 2017

Să ne amintim că atunci când a fost propusă ca Prim Ministru în, Sevil Shhaideh, aceasta a refuzat funcţia, invocând motivul că cedează în faţa ameninţărilor cu moartea ce i-au fost adresate în spaţiul virtual.

Sevil Shhaideh, Gabriela Firea sau pigmeii politici din România 2017

Primul interviu cu Sevil Shhaideh. Dezvăluiri despre amenințările primite“:  „N-am crezut că o să ajungem la asemenea episoade(…). Pe conturile de Facebook ale copiilor și al soțului au început niște mesaje, apoi niște amenințări. N-aș vrea să reproduc acum ceea ce a fost, pentru că nu e cazul să afle toată țara asta. Noi am realizat că nu este nimic mai important decât paza noastră”, a spus Sevil Shhaideh, joi 29 decembrie, la Antena 3.

După cinci luni şi ceva, adică pe joi, 8 Iunie 2017 (tot într-o joi) un alt personaj feminin al PSD, Gabriela Firea vine să spună:  “Când am văzut ambuscada, eu m-am ridicat si am vrut sa mă retrag (în videoclipul de pe YouTube nu am văzut-o în sală), iar tot acest grup violent si agresiv se îndrepta spre mine. Deci, eu eram cea vizata. Se dorea probabil linșarea primarului general, dar au fost împiedicați sa ajungă in proximitatea mea. Îmi pun întrebarea: mai pot sa vin la serviciu sau trebuie sa umblu cu SPP, bodyguarzi sa mă apere de trei ONG-uri finanțate de George Soros? ………Nu intenţionez să apelez la SPP dar, probabil, la un moment dat, orice om rezonabil s-ar gândi la acest lucru. Văzând că USR împreună cu trei ONG-uri s-au transformat în entităţi fasciste sau care au apucături fasciste, va trebui să luăm şi astfel de măsuri” sursa Realitatea net

Sevil Shhaideh, Gabriela Firea nu au stofă de lideri politici

Sunt rari oamenii ca Ion Gheorghe Duca şi  Armand Călinescu pentru care sacrificiul suprem în slujba României a fost o dovadă de normalitate, o datorie de onoare.

Cele două protagoniste, Sevil Shhaideh, Gabriela Firea, în micimea lor, se tem în mod public pentru viaţa lor şi a familiilor lor ca orice mamă sau soţie, dar dau dovadă de lipsă de calităţi necesare unor oameni politici fermi, verticali. Astfel de personaje ajunse în locuri cheie în stat pot cădea pradă unor șantajiști şi să lucreze pentru diferite grupuri de interese. Mă întreb de unde şie că cei care au vrut să intre în sala de şedionţe sun membrii a unor ONG-uri Sorosite. Mu cumva şi dumneaei face parte din aşa ceva? Şi câți astfel de fricoși nu mai are PSD printre ei.

Dacă în cazul  Sevil Shhaideh , era vorba de nişte amenințări anonime de pe facebook care nu au fost susținute şi de niște dovezi concrete, Gabriela Firea a numit inamicul: „USR împreună cu trei ONG-uri s-au transformat în entităţi fasciste sau care au apucături fasciste, va trebui să luăm şi astfel de măsuri”

Mare îmi va fi mirarea dacă nu vom avea în scurt timp o lege care să declare ilegală activitatea USR, iar participarea la şedinţele CL Municipiul Bucureşti să fie aprobată de serviciile pe care toţi le blamăm. O altă întrebare ce se iscă din filmul făcut la acele alegeri este legată de activitatea organizatorică a primăriei unde serviciile interne, poliţia comunitară şi staful primăriei au dus la apariţia unor astfel de evenimente.

Atacurile dure ale Gabrielei Firea la activitatea guvernului par să facă parte dintr-un plan bine pus la punct de destabilizare a ţării.

Gabriela Firea, despre Guvernul Grindeanu: Avem o relaţie mai proastă ca pe vremea tehnocraţilor“:  Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a criticat, duminică, anumiți membri ai Guvernului Grindeanu, precizând că are o relaţie mai proastă cu Executivul decât pe vremea tehnocraţilor. Edilul a spus că proiectele pentru care a cerut sprijin guvernamental i-au fost respinse sistematic,” susţinută fiind de Liviu Dragnea

„Dragnea, de partea Gabrielei Firea în atacul la Grindeanu. Premierul, pus la punct cu duritate”:  Liviu Dragnea îi impută premierului Grindeanu că nu se abţine de la declaraţii politice. Dragnea se referă la replica dată de Grindeanu la atacul declanşat de Gabriela Firea împotriva sa. Grindeanu constatase că a fi premier este o “răspundere imensa” si că adversarii PSD sunt în afara partidului.

Aceste acţiuni ale PSD se pare că vor să creeze o stare tensionată ca cea din Turcia dinaintea încercării de lovitură de stat. Urmare a acestei situaţii Dragnea vrea să devină unicul conducător (dictator) al României. Revolta cetăţenilor Bucureştiului pare să fie vârful de lance al PSD în această luptă surdă, dar bine orchestrată a PSD. PSD vrea să devină singurul partid din România, iar Liviu Dragnea EL LIDER MAXIMO, un alt Kim Jong-un sau Recep Tayyip Erdogan care lansează acuze la  principalul său oponent, Fethullah Gülen, de a fi organizat mișcare de răsturnarea a guvernului.

Acesta este scenariul ce şi-l doreşte Liviu Dragnea, puterea absolută. 3,5 milioane de români l-au votat. Ce fac ceilalţi 15 milioane? Acceptă situaţia.

Pe această cale vreau să fac şi un apel către PNL pentru a se reorganiza cât mai repede şi să devină o forţă politică viabilă în cazul unor noi alegeri.

V. şi  Scandal la primărie | Firea: Se voia linşarea mea. Mă gândesc să cer protecţie SPP

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte