Pretul succesului

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Pretul succesului Succesul reprezinta o recunoastere sociala a faptului ca facem bine ceea ce facem, ca marfurile si serviciile noastre sunt cele mai bune. Avem nevoie de succes ca de apa si ca de aer fiindca el ne ajuta sa supravietuim. Banii care vin din ocupatiile noastre ne intretin viata si ne-o fac mai usoara si mult mai placuta, chiar daca idealizand ne vine greu sa recunoastem acest adevar.
Nu exista succes fara eforturi, investitii si promovare, de aceea cand vorbim despre preturi optimizare SEO nu are sens sa ne zgarcim.

Pretul succesului

Pretul succesului

Accesul la mediul online este practic nerestrictionat. Oricine isi poate face un site, blog sau magazin, exista chiar si platforme gratuite unde oamenii isi pot etala produsele sau ideile.
Important este ca echipa potrivita de specialisti sa le aduca in centrul atentiei si sa directioneze un numar suficient de clienti catre afacerea pe care doriti sa o promovati.
Simpla prezenta in mediul virtual nu inseamna succes. Cativa vizitatori rataciti pe site, care intra intamplator si pleaca fara sa comande reprezinta esecul.
Sunteti in cautarea unor webmasteri priceputi in arta SEO? Aveti nevoie de mai multe informatii despre acest subiect? Aflati totul pe lungualin.info

O campanile SEO ordoneaza etapele logic si le executa impecabil.
Mai intai are loc auditul intern si extern, pentru promovare site Google. Site-ul este analizat la microscop: erorile de orice tip care pun pe fuga vizitatorii sunt corectate cu acordul clientului. Urmeaza analiza minuntioasa a concurentei si a strategiei acesteia. Se va urmari drumul cel mai scurt sic el mai sigur catre success, fara sa se copieze strategiile altora.
Toate acestea consuma timp, implica efort si nu se pot realiza fara minti pricepute. O campanile SEO optima nu se desfasoara in virtutea inertiei, ci se face conform planificarii riguroase. Obiectivele si bugetul se stabilesc de comun accord si ideal ar fi ca promovatii sa accepte solutiile creative ale specialistilor (alegerea cuvintelor cheie, grafia, lansarea prin intermediul unui spectacol de magie).
Implementarea campaniei este o etapa interactiva necesitand de cele mai multe ori implicarea multor resurse umane pentru desfasurarea cu succes, de aceea necesita pregatirea corespunzatoare a ei. Raportarea este la fel de importanta si se bazeaza pe onestitate si date concrete, masurabile. Lunar beneficiarului I se pun la dispozitie date privind evolutia site-ului si pozitionarea acestuia in Social Media.
Pachetul de optimizare a site-urilor aflate la inceput de drum este complex si cuprinde:
-Radiografia paginilor site-ului.
-Alegerea cuvintelor cheie conform principiilor marketingului si psihologiei cumparatorului si optimizarea paginilor in functie de acestea.
-Optimizare continut: adaugare, imbunatatire, modificare.
-Corectare etichete META obligatorii.
-Imbunatatire accesului la informatiile de pe site, viteza rapida de incarcare pagini.
-Livrare corecta resurse web (CSS|JS).
-Eliminare erori interne (Validare W3C).
-Ameliorare indexing & crawling.
-Implementare corecta etichete tip Header.
-Creare fisiere robots.txt & Sitemap.xml
-Realizare legaturi Google Search Console & Google Analytics.
-Crearea unor adevarate noduri de retea sociala prin conectare la Social Media (Facebook,Google Plus,Twitter)
-Optimizare imagini & adrese URL.
Pentru aceste activitati complexe si laborioase, preturile se negociaza in functie de obiectivele clientului, dar pornesc de la 80 de euro. Valoarea serviciilor este inestimabila, iar pretul acestora corect.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte