Tratamente stomatologice, tehnologie de top.

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Tratamente stomatologice, tehnologie de top.

Tratamente stomatologice, tehnologie de top.

Dacă vorbim despre tratament endodontic trebuie să ştim că acesta are scopul de îndepărtare, curățare si dezinfectare a camerei pulpare si canalelor radiculare atunci când apar infecțiile, cu alte cuvinte fiind înlăturată pulpa dentara afectata. După efectuarea tuturor acestor pași va rămâne un spațiu liber ce trebuie acoperit pentru ca microbii sa nu avanseze către aceasta zona. Așadar va fi nevoie de obturarea sau plombarea canalelor cu ajutorul unui material special ce nu provoacă efecte adverse, fiind bine asimilat de către organism.

Tratamente stomatologice, tehnologie de top.

Este nevoie de tratament endodonic pentru îndepărtarea țesutului care s-a infectat ori inflamat, curățarea pulpei si canalelor precum si obturația corespunzătoare a acestora, cu ajutorul unor materiale special concepute pentru acest lucru.

Clinica dentara care face tratament de canal, endodontie, la preturi rezonabile este Citydent.

Termenul de “endodontie” provine din limba greaca si înseamnă “interiorul dintelui”.  In ultimii 50 de ani, endodontia s-a identificat ca specialitate a medicinii dentare, tratamentul endodontic constând in prevenirea, diagnosticarea si tratamentul  afecțiunilor datorate pulpei dintelui (“nervul”), în fapt țesutul moale din interiorul dintelui.

Clinica dentara Citydent nu este singura care face tratament de canal dar raportul între preturi si calitate este nul net superior.

Echipa de la Citydent este formată din profesioniști experimentați care te vor îngriji cât mai bine, iar la finalul tratamentului vei avea un zâmbet fericit pe chipul tău.

Cu cât amânăm mai mult tratamentele specialiştilor cu atât durerea noastră va fi mai mare şi durata tratamentului mai îndelungată.

La Citydent tratamentele endodontice asistate de microscop reprezintă cea mai complexa formula de lucru existentă, în prezent, în endodontie.

Etapele unui tratament endodontic la microscop sunt următoarele:

  1. Anamneza;
  2. Cercetarea cu grijă atat a dintelui bolnav cat şi a celor din jur cu ajutorul microscopului;
  3. Realizarea unor radiografii;
  4. După ce medicul pune cap la cap toate informaţiile obţinute, urmează ultima etapa a consultaţiei;
  5. Lungimea pe care realizăm tratamentul endodontic, aceasta este în mod obligatoriu determinată cu un aparat electronic numit apex locator;
  6. În sfârşit urmează obturaţia de canal, „sigilarea” spaţiului endodontic împotriva posibilei pătrunderi ulterioare a bacteriilor care ar putea reinfecta dintele şi deci ar putea periclita succesul tratamentului de canal

Mai multe puteţi afla trecând pragul clinicii Citydent

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte