Suplimentele nutritive va ajuta si in curele de slabit

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Suplimentele nutritive va ajuta si in curele de slabit

Suplimentele nutritive va ajuta si in curele de slabit

Indiferent că vorbim de un atlet sau de o persoană ce frecventează cu regularitate sălile de fitness, dieta influențează în mod direct performanţa.

Nevoile nutriţionale pentru o persoană obişnuită care îşi dorește creșterea masei musculare nu sunt cu mult diferite de cele ale unei persoane amintite mai sus.

Pentru cei care trag din greu si atleții care au nevoie de o mare cantitate de calorii pentru a susține dezvoltarea musculara este nevoie de aceste suplimente masa musculara.

A avea corpul mult visat, precum fotomodelele din revistele sportive de specialitate, nu este un obiectiv ce poate fi îndeplinit chiar atât de ușor. Este nevoie de dedicație, de multă muncă, de respectarea cu strictețe a unor reguli de baza si, bineînțeles, de multă răbdare. Totuși, a creşte în masa musculara nu este un scop imposibil de atins. Iată care sunt cele mai recomandate suplimente alimentare şi care va sprijină în atingerea tuturor ţelurilor.

Suplimentele alimentare, produse cunoscute si sub denumirea de suplimente nutritive, sportive sau dietetice, sunt mai mult decât recomandate oricărei persoane care dorește sa își mențină starea de sănătate în standarde optime. De ce spunem asta? Ei bine, suplimentele alimentare pot fi definite ca acele produse care cuprind conținuturi bogate de vitamine, minerale, nutrienți şi alte substanțe benefice care au rolul principal de a corecta deficienţele organismului si de a-l sprijini in buna funcționare a sa.

Suplimentele nutritive va ajuta si in curele de slabit

Suplimentele nutritive va ajuta si in curele de slabit

Printre cele mai cunoscute, oferite de www.suplimente-sport.ro   putem enumera:

 1. BSN True Mass 2,6 kg
 2. Universal Gain Fast 2.7 kg
 3. Musclepharm Arnold Iron Mass 4.5 kg

Nu este deloc un secret faptul ca obiectivul principal al persoanelor care practica culturism sau body-building este creșterea în masa musculara.

De multe ori persistă idei preconcepute precum faptul că o persoana dornica de a creste în masa musculară poate practica diverse modalităţi sau programe de antrenament ce încurajează constant depunerea efortului intens, ignorându-se durerea fizica sau semnalele transmise de corp (semne ale cedării fizice). Acest lucru este dăunător şi contraproductiv. Epuizarea fizica completa nu este recomandata deloc in realizarea acestui obiectiv deoarece forţarea limitelor se  traduce prin risc ridicat de accidentare, dar şi timp mărit dedicat recuperării țesuturilor musculare afectate.

Suplimentele nutritive va ajuta și în curele de slăbit

Aceste produse, suplimentele nutritive, sunt utile şi celor care vor să scadă în greutate. Dietele stricte se pare ca nu au funcționat ci, din contră, au afectat considerabil sănătatea. Așadar, ce soluții are o persoana care si dorește din răsputeri să slăbească?

Suplimentele nutritive au rolul fundamental de a completa alimentația, cuprinzând surse bogate de nutrienți, dar si alte substanțe ce prezintă efecte fiziologice sau nutriționale asupra organismului. În mod definitoriu, suplimentele nu înlocuiesc masa zilnica și, de asemenea, nu trebuie depășita doza recomandata de consum pe zi.

Mai devreme aminteam de BSN True Mass 2,6 kg. Acesta cuprinde un amestec special de proteine care eliberează aminoacizi timp de 8 ore ceea ce înseamnă ca e grozav pe tot parcursul zilei.

Beneficiile  BSN True Mass  sunt:

 1. Eliberare susținută (8 ore de eliberare al aminoacidului nitrogenic)
 2. Amestec de proteine și carbohidrați multifuncțional
 3. 6 diferite proteine ultra premium
 4. Enzime active proteice pentru creștere si eficienta în uz
 5. Conține BCAA , aminoacizi esențiali si neesențiali
 6. Lanț mediu de trigliceride pentru arderea rapida a energiei
 7. Glutamina peptide și Glutamina AKG
 8. Sursa grozava de fibre
 9. Fără spasme musculare

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte