Utilare ateliere mobile cu rafturi auto

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Utilare ateliere mobile cu rafturi auto

Utilare ateliere mobile cu rafturi auto

Spaţiul, sau mai bine zis administrarea eficientă a acestuia, a devenit o componentă importantă a vieţii moderne. Dacă pentru economie de spaţiu au început construcţiile de spaţii supraetajate, pe verticală, blocurile, acum şi în domeniul transportului se caută acelaşi efect care se poate obţine prin rafturi.

Utilare ateliere mobile cu rafturi auto

În cazul unui atelier mobil achiziţionarea unor rafturi auto Renault online sunt soluţia cea mai bună daca nu ai maşina Renault la Storevan poţi găsi rafturi auto pentru Mercedes-Benz, Dacia, Fiat, Ford, Iveco, Nissan, Citroen, Peugeot, Hyundai, Volkswagen.

Pentru un atelier mobil organizarea spatiului este un element esenţial. Poţi transporta mai multe scule sau materiale necesare desfășurării activităţii tale.

Am făcut referire la rafturi auto Renault pentru că utilitara mea este un Renault, pentru care am cumpărat şi montat recent rafturi auto. Am reuşit să organizeze spaţiul cu aceste rafturi auto Renault mult mai bine aşa că dacă plec dimineaţa cu maşina la punctul de lucru pot lucra până seara, fără ca să mă mai întorc în oraş pentru alte materiale sau scule. Economie de timp şi de benzină.

Utilare ateliere mobile cu rafturi auto

Utilare ateliere mobile cu rafturi auto

Pe lângă utilarea atelierelor mobile, rafturile auto sunt folosite şi pentru echipari autovehicule comerciale. Montarea acestora în aceste autovehicule contribuie la o mai bună organizare a spaţiului dar şi a mărfii, având un efect sporit în fixarea mărfii şi astfel dispărând riscul unor incidente sau accidente nedorite.

Rafturile auto destinate echipari autovehicule comerciale nu sunt deosebite de celelalte dar montarea lor se face în fiecare autovehicul după cum doreşte proprietarul său.

Sugestiile  echipări autovehiculelor comerciale cuprind rafturi auto, dar si accesorii si sisteme de asigurare a încărcăturii, cutii pentru scule, recipiente pentru depozitarea diferitelor instrumente necesare activităţii comerciale, sisteme de organizare a produselor necesare la lucru, precum şi sisteme pentru optimizarea spațiului din dubita.

Pentru echipări autovehicule Renault sau pentru dotări cu rafturi auto pentru mașini personale, căutați Storevan. Alege rafturile potrivite autovehiculelor pe care le deții in funcție de model si de design-ul dorit si nu ezita sa contactezi pentru informații suplimentare pe cei de la Storevan. Toate produsele noastre sunt noi si au garanție de 36 de luni.

Storevan este disponibil atât in București cât şi în Buzău.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte