Diamantul si puterile sale

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Diamantul este fara nici o urma de indoiala ce-a mai dorita piatra pretioasa atat de catre reprezentantele sexului frumos cat si de catre barbati. Oferirea unei bijuterii cu diamante demonstreaza iubirea pe care o porti persoanei careia ii oferi respectiva bijuterie. De asemenea, diamantul ofera si un anumit statut social, acest lucru fiind un alt motiv pentru care bijuteriile cu diamante sunt cele mai cautate bijuterii de pe piata bijuteriilor. Avand in vedere avantajele diamantului, inele de logodna cu diamante reprezinta ce-a mai buna solutie la care poti apela in momentul in care ai decis sa faci marele pas.
Aceasta recomandare nu se datoreaza doar faptului ca purtarea unui inel de logodna cu diamante iti ofera un anumit statut social ori pentru ca vei iesi in evidenta in mod pozitiv de fiecare data ci si datorita puterile pe care le diamantul le are asupra persoanei care il poarta. Desi la prima vedere aceasta afirmatie pare de neluat in calcul, studiile specialistilor confirma faptul ca diamantele sunt inzestrate cu anumite puteri, si nu este vorba doar despre puterea estetica. Pentru a intelege mai bine care sunt aceste puteri, in continuarea acestui articol voi prezenta pe scurt cum te poate ajuta in viata de zi cu zi purtarea unei bijuterii cu diamante.
Atragerea norocului precum si a relatiilor de succes se afla printre cele mai importante puteri ale bijuteriilor cu diamante descoperite de cercetatori. De asemenea, diamant ajuta la pastrarea luciditatii in momentele cheie cum ar fi de exemplu momentul in care trebuie luata o decizie foarte importanta.
Starea de sanatate psihica si fizica va fi mult mai buna in cazul in care sunt purtate bijuterii cu diamante deoarece diamantul stimuleaza procesele psihice si grabeste refacerea organismului.
La fel ca alte pietre pretioase ori semipretioase, si diamantul atrage energiile pozitive si le tine la distanta pe cele negative, acest lucru fiind considerat o alta putere cu care este inzestrat diamantul.
In concluzie, nu doar modul in care arata diamantul ori faptul ca este o bijuterie foarte scumpa trebuie sa fie singurele motive pentru care alegi achizitionarea unei astfel de bijuterii ci trebuie sa fie un cumul de nevoi, puterile pe care diamantul le are fiind una dintre cele mai importante nevoi.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte