Fii fotbalist celebru in mediul online!

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Fii fotbalist celebru in mediul online!

Fii fotbalist celebru in mediul online!

Statutul de fotbalist celebru a devenit idealul tuturor tinerilor. Spectatorii impatimiti ai fotbalului au impresia ca banii, accesul la cele mai frumoase fete si limuzine de lux, jocurile in deplasare si cazarea in locatii de cinci stele sau posibilitatea de a juca la cazino nu implica eforturi iesite din comun, de aceea fotbalistul celebru a devenit un model pentru adolescenti.

Fii fotbalist celebru in mediul online!

In realitate, numai fotbalistul de top stie cata sudoare curge la antrenamente si ce gust amar are uneori regimul cazon de cantonament. Vazute din afara lucrurile sunt simple si usoare in orice profesie, numai cel care o practica stie adevarul.
Ti-ai dorit toata viata sa fii fotbalist celebru, dar esti prea mic de statura sau grasut? Ai inceput chiar antrenamentele, dar un accident a pus punct a ceea ce ar fi putut sa fie?
Oftezi cand ii vezi pe Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, Lionel Messi şi Neymar evoluand impecabil pe teren?
Razbuna-te pe soarta nemiloasa si joaca jocuri de fotbal!
Hepy.ro  iti pune la dispozitie cel mai bun teren de fotbal, minge, jucatori si portar, dupa cum alegi. Tu esti jucator, tu esti antrenor, prin urmare poti sa joci pe ce pozitie vrei. Te consideri un portar excellent? Atunci apara ca Ducadam loviturile de la 11 metri si prin intermediul imaginatiei, asculta cum te aclama stadionul plin si pregateste-te de o primire regala pe aeroport! In fata computerului ai avantaje invidiate de toti fotbalistii din lume: nu esti niciodata accidentat sau daca esti nu te doare, alergi tot terenul si nu obosesti, nu te bat cu rosii sau cu oua suporterii nemultumiti de jocul tau.
In mediul virtual poti fi campion european sau poti juca in Campionatul Mondial. Cu Real Freekick 3D poti experimenta loviturile la poarta 3D. Penalty Superstar te face sa te simti al doilea Gianluigi Buffon sau Manuel Neuer, care a fost desemnat cel mai bun portar din lume pentru al patrulea an consecutiv.
Hepy.ro iti ofera situatii inedite pentru a deveni fotbalist celebru: lovituri 11 metrii cu zid, Penalty World Cup Brazil, fotbal extrem sau 1 contra 1 sau fotbal cu capul.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte