Softuri specializate pentru salarii şi evidenţe contabile.

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Softuri specializate pentru salarii

Softuri specializate pentru salarii

Vrei nu vrei, activitatea economică nu poate să se desfăşoare fără evidenţe contabile¹. Cel mai uşor în ziua de azi este să foloseşti un soft profesionist de salarii Ciel Romania.

Softuri specializate pentru salarii şi evidenţe contabile.

Din cele mai vechi timpuri oamenii care „făceau afaceri” ţineau o evidenţă zilnică a activităţii lor pentru a putea să controleze veniturile, profitul, etc.

Softuri specializate pentru salarii şi evidenţe contabile.

Softuri specializate pentru salarii şi evidenţe contabile.

Odată cu dezvoltarea economică s-a ajuns ca astăzi să fie nevoie de solutii profesionale pentru această activitate.

CIEL Salarii Professional este un program profesional de salarii. Avantajul folosirii program de salarii CIEL este că aceste softuri sunt aduse la zi în permanenţă de proprietarii softului. Fiind o companie care se ocupă numai de aşa ceva specialiştii din cadrul acesteia sunt în permanenţă la curent cu toate modificările legislative făcând în permanenţă upgradarea softului.

CIEL nu oferă numai programe CIEL Salarii Professional ci un întreg pachet de programe necesar unei companii pentru întreaga sa evidenţă contabilă.

Astăzi am decis să vorbesc despre program de salarii CIEL, ca program profesional de salarii, pentru că situaţia volatilă de pe piaţa legislativă în privinţa salariilor face ca să fie dificil pentru companii să ţină pasul cu aceste mişcări legislative. La preturi competitive, CIEL vă oferă programul actualizat la yi, iar modificările ulterioare vor fi upgradate programului.

Aplicația CIEL Salarii Professional este soluția ideala pentru automatizarea calculului salarial , pentru managementul resurselor umane si obținerea raportărilor necesare in cadrul companiei. CIEL Salarii Professional este o soluție moderna, extrem de flexibila, fiind destinata atât societăților comerciale mici, cât si celor mijlocii şi mari.

Ca servicii oferite de CIEL voi menţiona următoarele:

Softuri specializate pentru salarii şi evidenţe contabile.

Softuri specializate pentru salarii şi evidențe contabile.

  1. CIEL CONTA V7
  2. CIEL GESTIUNE COMERCIALA V7
  3. CIEL SALARII
  4. CIEL IMOBILIZARI V7
  5. CIEL CONTRACTE V7
  6. CIEL DISTRIBUTIE V7
  7. CIEL PRODUCTIE V7
  8. CIEL CONTA LIBERALA V7

CIEL Salarii Professional se poate livra şi sub formă de licenţă unde trebuie apoi să plăteşti fiecare upgradare a programului sau pe bayă de abonament, atunci upgradarea făcându-se automat.

Mai multe pe site-ul celopr de la CIEL.


¹Evidenta contabila: înregistrare sistematică a informațiilor privind situația patrimonială şi a rezultatelor obținute de către un agent economico-social, atât pentru necesitățile acestuia cât şi pentru relațiile cu asociații sau acționarii, clienții, furnizorii, băncile, organele fiscale şi alte persoane juridice sau fizice.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte