Racoarea in casa ta cu aparat aer conditionat GREE LOMO

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Racoarea in casa ta cu aparat aer conditionat GREE LOMO

Racoarea in casa ta cu aparat aer conditionat GREE LOMO

Căldurile verii sunt tot mai mari. Îţi trebuie un parat de aer condiționat, te sfătuiesc să alegi  un aparat de aer conditionat Gree Lomo GWH cu inverter.

Racoarea in casa ta cu aparat aer conditionat GREE LOMO

Aparatele de aer conditionat Gree aau devenit unele dintre cele mai vândute aparate din lume.

Gree Electric Appliances Inc din Zhuhai, China, este cel mai mare producător mondial de aparate de aer condiționat. De la fondarea sa în 1991 , Gree a realizat performanţe impresionante. În potofoliul său se numără  peste 7.000 de modele în 400 de serii din 20 de categorii de produse. Gree poate produce pana la 27 de milioane de aparate de aer condiționat rezidențiale și 2 milioane de aparate de aer condiționat comerciale anual.

Racoarea in casa ta cu aparat aer conditionat GREE LOMO

Racoarea in casa ta cu aparat aer conditionat GREE LOMO

Gree lomo aer conditionat este o marcă ce este cunoscută în lumea întreagă. Aparatele de aer conditionat cu inverter sunt considerate superioare din punct de vedere al consumului energetic in raport cu aparatele de aer condiționat tradiționale (fără INVERTER)

Într-un sistem de aer condiționat cu inverter, temperatura in încăpere este reglată fără a fi necesara oprirea si repornirea periodica a compresorului. Compresorul funcționează la o viteza variabila, care permite un consum adaptat de energie la necesitățile de temperatura din camere.

Gree lomo aer conditionat foloseşte această tehnologie, aşa că achiziţionarea unui aparat aer conditionat Gree este un lucru benefic pentru care se caracterizează  printr-un consum redus de energie.

Aparatele de tip Gree Lomo 9000 btu, sunt cele mai mici aparate oferite de Green pentru răcirea locuinţelor,  el asigurând răcirea unei încăperi cu superfața de 15-25 mp.

Pentru locuinţe cu suprafaţa de 55 mp este recomandat un aparat de tip Gree Lomo 24.000BTU. Alegerea greşită a aparatului poate să provoace nemulţumiri, prin faptul că performanţele aparatului vor fi necorespunzătoare.

Fie că  vom cumpăra un aparat aer conditionat Gree de tip Gree Lomo 9000 BTU sau de alt tip trebuie avuta in vedere  şi mentenaţa acestor aparate. Lucrul pe care trebuie să îl faci cel mai des este curăţirea filtrelor, curăţare ce trebuie făcută o data pe lună. Filtrele trebuiesc scoase din aparat, spălate, uscate  şi apoi montate la loc. Mai multe informaţii despre cum trebuie curăţate filtrele le puteţi găsi aici.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte