STUDIU: 45% dintre companii investesc in dezvoltarea PROFESIONALA a angajatilor

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Un studiu realizat de catre specialistii in formarea si dezvoltarea personalului a demonstrat ca 45% dintre companii considera cursurile de dezvoltare profesionala ca fiind cea mai eficienta metoda pentru pregatirea angajatilor. De asemenea, 25% dintre respondenti sustin ca isi motiveaza personalul oferind tichete de masa, iar 12% dintre acestia spun ca acorda prime periodice.

STUDIU: 45% dintre companii investesc in dezvoltarea PROFESIONALA a angajatilor

Avand in vedere situatia economica actuala, formarea profesionala a devenit o conditie primordiala pentru buna functionare a unei societati, motiv pentru care tot mai multi angajatori apeleaza la aceasta strategie. Cu toate acestea, angajatilor trebuie sa li se asigure si alte beneficii.

STUDIU: 45% dintre companii investesc in dezvoltarea PROFESIONALA a angajatilor

STUDIU: 45% dintre companii investesc in dezvoltarea PROFESIONALA a angajatilor

Ce alte conditii si dotari trebuie sa garanteze angajatorul:

1.Echipament tehnologic performant

Indiferent de profilul firmei, un manager trebuie sa se asigure ca angajatii au parte de conditii optime pentru a-si putea desfasura activitatea. Pe langa laptop-uri si calculatoare performante, care sunt necesare in orice companie, salariatii trebuie sa beneficieze si de colaborari cu firme conexe. Un bun exemplu in acest sens poate fi gasit AICI, unde se pot descoperi toate tipurile de servicii, ce pot fi de folos la locul de munca. Mai mult decat atat, orice angajator ar trebui sa ia in considerare operatiunile specifice prelucrarii documentelor de arhiva, intrucat acestea reprezinta o provocare pentru toate institutiile .

2.Climatizare

Este evident faptul ca nicio persoana nu poate fi eficienta atunci cand lucreaza in caldura sau in frig. In plus, in ziua de azi, aproape toate companiile dispun de dotari care creeaza un mediu placut sau cel putin agreabil, atat pentru personal, cat si pentru clienti. Pentru a oferi aceste conditii, conducatorii institutiilor pot gasi si achizitiona, pentru fiecare incapere, un aparat de aer conditionat la pret avantajos pe Rombiz.ro si, cu siguranta, vor fi apreciati. De altfel, specialistii spun ca o companie care pune la dispozitia angajatilor astfel de utilitati are mai multe sanse de reusita comparativ cu o companie care nu acorda niciun fel de interes acestui aspect.

3.Igiena

Potrivit legilor in vigoare, toate companiile trebuie sa asigure conditii pentru igiena personala, aceasta fiind, totodata, cea mai buna dovada ca un angajator isi respecta personalul. Pe langa faptul ca numarul toaletelor trebuie sa fie suficient pentru toti salariatii, acestea trebuie intretinute in permanenta, serviciu pe care, de asemenea, il asigura compania. Ce trebuie mentionat este faptul ca intr-un sediu este obligatoriu sa existe cosuri de gunoi, hartie igienica si sapun.

STUDIU: 45% dintre companii investesc in dezvoltarea PROFESIONALA a angajatilor

STUDIU: 45% dintre companii investesc in dezvoltarea PROFESIONALA a angajatilor

4.Supraveghere si securitate

In ceea ce priveste securizarea si supravegherea firmei, unei companii care se respecta nu ii vor lipsi niciodata camerele video pentru supraveghere sau instalatiile antiincendiu. Investitia in astfel de sisteme este profitabila pentru ca, inainte de toate, confera angajatilor sentimentul de siguranta. In al doilea rand, sistemele de supraveghere pot ajuta angajatorul sa previna vandalismul, iar cele contra incendiului pot salva oamenii, dar si cladirea in cazul unei catastrofe.

In concluzie, pentru a atrage cei mai buni candidati, o firma trebuie sa asigure nu doar conditii pentru dezvoltarea profesionala, ci si dotari minime de igiena si siguranta.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte