Enel România extinde termenul limită pentru înscrierea în programul educațional PlayEnergy
Enel România a lansat la începutul anului ediția 2016 a concursului național PlayEnergy iar un nou termen limită pentru transmiterea proiectelor este acum disponibil. Profesorii de gimnaziu și liceu se pot înscrie în concurs până pe 21 octombrie 2016. Prin extinderea termenului limită, mai mulți participanți au acum posibilitatea de a intra în programul educațional internațional al Grupului Enel. De asemenea, pentru prima dată, în acest an, concursul este deschis și pentru alte zone, pe lângă Muntenia Sud, Dobrogea şi Banat.
Enel România extinde termenul limită pentru înscrierea în programul educațional PlayEnergy
PlayEnergy are drept scop informarea și creșterea gradului de conștientizare cu privire la domeniul complex al energiei, în rândul generațiilor tinere. Tema din acest an este “Foloseşte-ţi energia!”.Școlile câștigătoare vor primi sponsorizări și echipamente high-tech, în timp ce câștigătorii premiului întâi, la categoria liceu, vor câștiga o excursie de 3 zile în Italia și vor participa la gala internațională de premiere PlayEnergy.
Pentru a participa, profesorii trebuie să formeze și să coordoneze o echipă de maximum 5 elevi din aceeași etapă de studiu (gimnaziu sau liceu). Proiectele pot fi editate în format electronic sau orice alt format (machetă, aplicații practice, studiu). Concurenții pot găsi kit-ul PlayEnergy 2016, împreună cu toate informațiile privind concursul, înscrierea proiectelor și procesul de jurizare, pe site-ul dedicat: http://playenergy.enel.com.
Play Energy este programul educațional internațional dezvoltat de Enel în 10 țări în care grupul activează (Brazilia, Chile, Costa Rica, Guatemala, Italia, Panama, România, Rusia, Uruguay și Spania), dedicat școlilor gimnaziale și liceelor. Proiectul a fost lansat în 2003 cu scopul de a răspândi o cultură responsabilă de energie în rândul tinerei generații. Prin vocația internațională și abordarea educațională jucăușă, PlayEnergy este un proiect unic în România, unde a fost introdus pentru prima dată în anul 2006.
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.