ELKO patrunde pe piata nordica prin preluarea distribuitorului suedez Gandalf

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
ELKO patrunde pe piata nordica prin preluarea distribuitorului suedez Gandalf

ELKO patrunde pe piata nordica prin preluarea distribuitorului suedez Gandalf

ELKO Romania, companie membra a grupului ELKO specializata în distribuția unei game largi de echipamente si soluții IT, anunță încheierea de către ELKO Grupa AS a unui acord pentru preluarea a 85% din acțiunile Gandalf Distribution AB – unul dintre principalii distribuitori de computere și periferice din Suedia, acum şi în restul Europei

ELKO patrunde pe piata nordica

Cu peste 30 de ani de experienta in distribuție si birouri de vânzări in Stockholm, Gothenburg si Malmö, Gandalf deține o poziție solida pe piața de distribuție a soluțiilor de stocare și a componentelor din Suedia și din regiunea nordica. Este o bună recomandare pentru întreaga Europă, ca şi pentru piața românească, de azi şi de mâine.

“ELKO studiaza de ceva timp oportunitatile de extindere geografica. Modelul de a face afaceri si structura operationala folosita de Gandalf sunt similare cu ale noastre si, de aceea, avem incredere in aceasta investitie. Echipa Gandalf este puternic motivata si este formata din profesionisti, motiv pentru care ne asteptam ca procesul de integrare sa decurga usor. Devenind parte a Grupului ELKO, Gandalf isi va putea extinde semnificativ portofoliul de produse si va beneficia de diverse initiative de dezvoltare si de partajare a competentelor”, a declarat Svens Dinsdorfs, CEO ELKO Group.

Gandalf va deveni parte a Grupului ELKO, dar pentru moment va continua sa opereze sub sigla Gandalf. David Nicander va ocupa in continuare functia de CEO si va ramane actionar minoritar al Gandalf Distribution AB.

“Gandalf si-a dobandit succesul pe parcursul mai multor ani, alaturi de clienti si parteneri, iar astazi am facut un nou pas spre atingerea urmatorului nivel in distributie. Sunt mandru de aceasta oportunitate de a deveni parte a Grupului ELKO. Aceasta preluare va ajuta Gandalf sa isi extinda afacerile in regiunea nordica”, a declarat David Nicander, CEO Gandalf.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte