Credite nebancare o salvare rapida.

1
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Credite nebancare o salvare rapida.

Credite nebancare o salvare rapida.

Fiecare dintre noi are nevoie de bani mai mulți pentru o perioada scurta de timp.

Uneori mai apelăm la ajutorul părinților, rudelor sau prietenilor. Daca nu găsim resurse la aceştia singura soluţie care ne rămâne la dispoziţie este să apelăm la ExtraSimplu care oferă cel mai accesibil credit nebancar.

Obtinerea unui credit nebancar prin telefon, de la ExtraSimplu, este o soluţie foarte simplă. Ai nevoie doar de două acte: ai nevoie doar de 2 acte: o copie după cartea de identitate și una după extrasul de cont (se vor solicita acte suplimentare doar în cazuri speciale)

Credite nebancare o salvare rapida.

Credite nebancare o salvare rapida.

Pentru bani de împrumut poţi apela la credite nebancare, dar este bine să stii ce sfaturile pe care ţi le da cel care te împrumută.

Pentru a solicita un imprumut eşti sfătuit să calculezi atent suma de bani pe care o soliciți. S-ar putea ca suma pe care o dorești sa nu fie cea de care ai nevoie, existând posibilitatea să nu fie necesar un credit atât de mare pe cât credeai inițial.

Înainte sa împrumuți o suma de bani, evaluează si măsura in care poți sa rambursezi integral suma împrumutată. Cu cat data scadentă este depășita cu mai multe zile, cu atât cresc si dobânzile penalizatoare pe care le vei avea de plata. In plus, întârzierea rambursării creditului îți afectează şi alte cereri ulterioare de finanțare pentru credite noi.

Asigura-te, deci, ca poți înapoia „bani imprumut” la timp pentru a evita costuri suplimentare si alte consecințe neplăcute. Un credit nebancar prin telefon este o soluție doar când ai o nevoie urgenta de bani.

În cazul unor credite nebancare trebuie sa ai în vedere unele lucruri:

  1. poți împrumuta până la 2000 RON;
  2. perioada de rambursare până la 30 de zile;
  3. perioada de rambursare până la 75 de zile pentru primul credit;
  4. aprobare rapidă;
  5. dobândă fixă;
  6. fără comisioane;
  7. ușor de rambursat

Aceşti bani imprumut trebuie returnaţi în 30 de zile, pentru ca apoi sunt dobânzi de penalizare care cresc valoarea imprumutului.

În cazul unor imprumuturi nebancare, dobânda de întârziere pentru 2 zile peste data scadentei este de  1.2% / zi.

Din această cauză cei care oferă imprumuturi nebancare vă sfătuiesc să vă gândiţi bine dacă puteţi returna la timp banii luați cu împrumut.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Un comentariu

  1. Pingback: Creditele nebancare, o salvare de urgenta - Lucruri interesante

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte