Garsoniere de inchiriat in Cluj, o soluţie modernă

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Garsoniere de inchiriat in Cluj

Garsoniere de inchiriat in Cluj

Obiceiul românilor de a avea propria casa este ceva mai nou, dobândit odată cu „marea împroprietărire” din anii ’90.Anterior angajaţii primeau un apartament cu chirie de la stat şi stăteau în acel apartament o viaţă întreagă. Ţinând seama de faptul că şi la noi este necesar ca să fii cât mai mobil, să mergi în locurile unde job-urile sunt mai bune, moda închirierii a reapărut. Am văzut că unul dintre cele mai căutate oraşe este si Clujul, unde au apărut oferte de chirie Cluj la preturi avantajoase.

Garsoniere de inchiriat in Cluj

Pentru cei care vin în Cluj la început este mai economic să caute garsoniere de închiriat Cluj. Este drept că se pot închiria garsoniere şi pentru companii dar sunt şi garsoniere de inchiriat Cluj persoane fizice.

Garsoniere de inchiriat in Cluj

Garsoniere de inchiriat in Cluj

Dacă te interesează chirii garsoniere Cluj poţi vizita site-ul www.storia.ro unde sunt nenumărate oferte de garsoniere de inchiriat Cluj persoane fizice.

Orice om îşi doreşte un acoperiş deasupra capului atunci când termină activitatea de la serviciu, aşa că oraşul cel mai căutat din România oferă şi spaţii de cazare.

Garsoniere de inchiriat Cluj se găsesc încă la un preţ rezonabil, dar în curând cererea va deveni mai mare ca oferta aşa că va creşte şi preţul la aceste chirii garsoniere Cluj.

Pe lângă garsoniere de inchiriat Cluj  mai există şi şansa de a cumpăra garsoniere Cluj, fie prin prima casă fie prin alte metode.

Garsonierele au în jur de 30 mp, spațiu suficient pentru o familie de doi tineri, aşa că foarte mulţi se orientează pentru închiriere sau cumpărare de garsoniere Cluj.

La întemeierea familiei, după apariţia unui urmaş, spaţiul începe să devină insuficient în garsonieră aşa că tinerii încep să caute apartamente fie de închiriat, fie de cumpărat.

Iată câteva cuvinte pe care le spun cei de la Storia despre ei:

„Acasă – locul unde zi de zi ai parte de momente de neuitat. Ne dorim sa iubești „acasă” si de aceea am creat Storia, pentru ca tu să îți poți găsi rapid casa pe care ti-o dorești.

Ce este Storia – o platforma online complexa, specializata în vânzări imobiliare şi închirieri pregătită sa satisfacă cele mai exigente cerințe.”

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte