Transport funerar international profesionist

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Transport funerar international profesionist

Transport funerar international profesionist

Daca omul disparut ti-a fost drag ca lumina ochilor, chiar daca a inchis ochii pentru totdeauna la capatul pamantului, vei solicita transport funerar international ca sa-l aduci acasa. Printre suspine si spasme ale sufletului, gaseste timp sa contactezi un consilier funerar! Cu asta se ocupa. Mai intai te consoleaza, asteapta sa poti vorbi coerent, apoi te sfatuieste ca un apropiat, dezvaluindu-ti tot ceea ce presupune repatrierea internationala a mortului tau drag.

Transport funerar international profesionist

Daca a fost al tau cat a fost viu, cu atat mai mult trebuie sa ai grija de el mort! Sa admitem ca nu poti pleca, fiindca trebuie sa fii puternici si sa fii umarul pe care plang cei de-acasa. Atunci paseaza responsabilitatea asupra celor pregatiti profesional sa faca asta!
Cel pe care-l asteptati va intelege ca nu poti sa-i lasi singuri pe cei profund indurerati si mai ai multe de pregatit in tara pentru el.

Transport funerar international profesionist

Transport funerar international profesionist

Dupa ce firma a acceptat sa se ocupe de funeralii si de trasportul funerar international, poti sa ai sufletul impacat fiindca:
-va fi adus acasa cu masina potrivita, adica eleganta si functionala, avand camera frigorifica, astfel ca el va fi la fel de frumos ca la plecare, iar imaginea lui postuma nu va lasa un gust amar celor care l-au iubit si cunoscut.
-va avea sicrie potrivite pentru a calatori peste mari si tari, adica siciru de zinc, pus in sicriu de lemn de esenta tare
-imbalsamarea va fi facuta cu grija, astfel incat decedatul va putea fi condus in conditii decente pe ultimul drum
-toaletarea celui drag va fi ireprosabila si va cuprinde: spalat complet, tuns, barbierit, cosmetizarea fetei
-manipularea si trasportul se va face cu grija, astfel ca va ajunge cu bine si la timp acasa.
Transportul funerar international se va desfasura confor legislatiei europene, nimic nu va merge pe improvizatie sau ilegalitate.
Atata timp cat exista firme specializate in trasporturi funerare international, sa ne aducem oamenii dragi acasa, chiar de la capatul lumii!

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte