Carlig de remorcare pentru Opel

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Carlig de remorcare pentru Opel

Carlig de remorcare pentru Opel

Îmi aduc aminte de anii ’60 când familia mea avea  o maşină Škoda Felicia 1955.  De cate ori plecam la drum mai lung tatăl meu avea grijă sa aibă la el o ştangă de o anumită lungime pentru ca să poată fi remorcat sau să poată remorca pe cineva, în cazul în care era nevoie.

Carlig de remorcare pentru Opel

Astăzi copii mei au un Opel Zafira pr0dus în 2012. Ei bine ei au cumpărat un carlig remorcare Opel Zafira, construit exact pentru autoturismul lor.

Carlig de remorcare pentru Opel

Carlig de remorcare pentru Opel

Este drept că au avut nevoie de acest carlig remorcare Opel Zafira pentru că au şi o rulotă cu care pleacă în excursii peste tot, unde pot să ajungă în mijlocul naturii.

Exista şi  carlig remorcare opel zafira seco, dar ca orice lucru ei au vrut să ia carlig remorcare Opel Zafira nou pentru ca răspunde mai bine cerințelor de calitate.

Am văzut că exista carlig remorcare Opel cu multe asemănări intre ele dar niciodată nu sunt identice.

Navigând pe paginile celor de la auto-hak.ro  am văzut carlig remorcare Opel la pret redus cu circa 40%.

Un carlig remorcare Opel Corsa C  a ajuns să coste de  la 470 la 360 lei, un pret într-adevăr redus.

Am vorbit de carlig remorcare Opel Corsa C pentru că acesta mi-a stârnit atenția în privinţa preţului, dar nu este singurul exemplu.

Cârligele de remorcă se vând de obicei şi cu cablu electric de legătură pentru ca remorca să fie conectată la comenzile şi semnalizările legale, pe care le face şoferul.

Remorcarea este un lucru ce necesită anumite aptitudini sporite faţă de mersul obişnuit cu maşina.

Rulota este o prelungire a casei pentru că poţi lua în aceasta tot ce vrei pentru a trăi o bucată de timp departe de clasica locuinţă unde îţi duci traiul zi de zi.

Exista şi alt tip de rulotă, dar pentru vacante scurte rulota remorcată, de dimensiuni mai mici este cea mai recomandată.

Remorcarea se face pe cârlig de remorcă special fabricat pentru că, Doamne fereşte, în caz de accident remorca să nu te împiedice să faci manevre care să te salveze,  dar şi pentru ca operaţiunea de remorcare, cuplarea între vehiculul tractor şi remorcă să fie foarte uşoară, fără să necesite un efort deosebit.

 

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte