Mesfarma şi beneficiile tratamentelor naturiste

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Mesfarma şi beneficiile tratamentelor naturiste

Mesfarma şi beneficiile tratamentelor naturiste

Pentru a păstra sănătatea este o datoria morală şi religioasă, sănătatea este baza tuturor virtuților sociale si ele nu mai pot fi utile atunci când nu suntem bine……Cu siguranță sănătatea este mult mai valoroasă decât banul deoarece sănătatea face banul (Samuel Johnson¹)

Mesfarma şi beneficiile tratamentelor naturiste

Acest citat este unul care reflectă cât se poate de bine atitudinea pe care trebuie să o avem faţă de sănătatea noastră cât şi a apropiaţilor noştri.

Experții Mesfarma vin în întâmpinarea tuturor celor interesați de acest domeniu cu o serie de soluții ce constau în suplimente alimentare, în formule moderne, produse la cele mai înalte standarde de calitate.

Persoanele interesate de a-și asigura doza zilnică de sănătate pot alege de pe site-ul www.mesfarma.ro exact produsul dorit, care vine însoțit de o descriere privind producătorul, ingredientele folosite în realizarea sa, modul de utilizare recomandat, atenționări sau contraindicații, dar și în cazul căror afecțiuni sau deficiențe acționează cu maximum de succes.

Mesfarma şi beneficiile tratamentelor naturiste

Mesfarma şi beneficiile tratamentelor naturiste

Este important de semnala în cazul produselor puse la dispoziţie de Mesfarma că toate sunt de origine naturală, nu obţinute pe calea tratamentelor chimice de sinteză care oferă medicamentele utilizate în general de medicina alopată.

Prin serviciile și soluțiile pe care le furnizează  Mesfarma vrea să fie recunoscută de către clienți, consumatori, comunitate și autorități ca fiind un partener de încredere, care urmărește atingerea stării de sănătate și de bine prin tot ceea ce face.

  1. Meaning – Tot ceea ce facem are la bază dorința de a maximiza satisfacția partenerilor și a consumatorilor noștri
  2. Efficient – Ne folosim resursele în modul în care obținem rezultatele planificate și maximizăm starea de satisfacție a partenerilor
  3. Services – Procesele operaționale ne asigură obținerea satisfacției partenerilor și a consumatorilor noștri la cote maxime
  4. Fidelity – Fidelizăm și suntem fideli, partenerilor noștri pentru maximizarea profitabilității și a sustenabilității acesteia în timp
  5. Accesibility – Creștem accesibilitatea la atingerea stării de sănătate și de bine a pacienților și a consumatorilor produselor noastre
  6. Reliable – Te poți baza pe noi!
  7. Maximazing – Vrem să dezvoltăm parteneriate cu clienții noștri și să obținem avantaje reciproce maxime
  8. Assertiveness – Avem încredere că doar împreună putem construi parteneriate profitabile și sustenabile în timp.

O deficienţă a sistemului de sănătate din România este că acesta subvenționează în continuare tratamentele alopate, oferind compensare pentru acest tip de medicamente, iar tratamentele homeopate, bazate pe extracte naturale sunt necompensate.

Există şi alte piedici în cazul medicamentelor homeopate: Lipsa de informaţie a unor pături sociale care nu au acces la internet.

Cu toate acestea fenomenul a început să se dezvolte şi în România, şi branduri precum Mesfarma au început să devină tot mai cunoscute.


¹Samuel Johnson, sau Dr Samuel Johnson, născut la 7 septembrie (sau la 18 septembrie stil nou) 1709 și mort la 13 decembrie 1784, este unul din principalii autori ai literaturii engleze din secolul XVIII: poet, eseist, bibliograf; lexicograf și de asemenea unul dintre cei mai fini critici ai acestei literaturi. A fost editor al operelor lui Shakespeare și al revistelor The Rambler și The Idler.

A fost ultimul mare reprezentant al clasicismului englez prin a cărui operă a dominat viața literară a Angliei acelei epoci.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte