Filmul nuntii voastre

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Filmul nuntii voastre

Filmul nuntii voastre

Intemeierea unei familii reprezinta una dintre cele mai importante ceremonii din viata omului fiind ziua in care sufletele pereche isi jura reciproc credinta, “pana cand moartea ii va desparti”.

Filmul nuntii voastre

Mireasa isi cere iertare de la parinti, le saruta mainile si pleaca din casa lor.

Momentele acelea unice de solemnitate, duiosie si fericire infinita au nevoie sa fie eternizate prin video nunta.

Domnisoarele de onoare in rochii versatile par zanele bune care obliga fericirea sa-si reverse conul abundentei asupra mirilor. Emotiile socrilor si ale parintilor spirituali, sfiala si eleganta miresei, aruncatul buchetului si eliberarea porumbeilor albi vor fi surpinse cu acuratete numai de un cameraman nunta profesionist.
Dragii mei, ati pregatit cu responsabilitate si iubire totul. Mirele a dorit perfectiunea pentru tine, aleasa inimii lui si pentru invitati, tu, mireasa, ai vrut ca el sa fie in culmea fericirii cand veti schimba verighetele. Sunteti cei mai frumosi, cei mai importanti si eleganti, de ce sa nu aveti si o filmare nunta perfecta?
Stiti, filmarea este fotografia cu suflet. O poza nu poate surprinde un gest, o emotie, o atitudine. La nunta voastra se vor petrece atatea lucruri importante simultan, incat se impune sa angajati o echipa de cameramani de la MADVIDEO pentru filmari nunti.
Atatia oameni dragi va sunt alaturi in cel mai fericit moment, incat este nedrept ca filmarile sa inceapa si sa se termine cu voi! Este ziua voastra, dar fara invitati, nunta nu ar avea loc.
Rudele care au venit de departe, bunicii care sunt in culmea fericirii ca-si vad nepotii la casa lor merita sa apara in filmari. Nu degeaba ati dat o caruta de bani pe aranjamentele florale si pe tortul miresei. Intrarea lui triumfala urmata de focul de artificii nu pot fi ratate, iar pozele surprind mult prea putin. Lautarii si ospatarii sunt la fel de important, in plus scene savuroase, pline de umor, vor fi amintirile placute de mai tarziu. La nunta de aur sau de argint, cand veti privi filmul nuntii voastre sa puteti spune:”Ce cameramani profesionisti am avut si ce mult ne iubim! Ne-au purtat noroc, de aceea sa-i luam si la nuntile copiilor si nepotilor nostri!”

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.