Ceasul de mana si stilul vestimentar

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Ceasul de mana si stilul vestimentar

Ceasul de mana si stilul vestimentar

Stilul vestimentar este din ce in ce mai important in societatea in care traim deoarece prima impresie creata tinde sa devina din ce in ce mai importanta chiar daca nu intodeauna prima impresie creata este si corecta.

Ceasul de mana si stilul vestimentar

Pentru ca ceasul de mana este un accesoriu nelipsit din stilul vestimentar al unei persoane, indiferent de sexul acesteia, in continuarea acestui articol voi prezenta cateva tipuri de ceasuri de mana ce trebuie purtate in functie de stilul vestimentar ales. Aceasta prezentare se datoreaza faptului ca perioada in care se purta un singur ceas de mana indiferent de tinuta vestimentara a apus de ceva timp.
Ceasul de mana casual este alegerea perfecta pentru a fi purtat alaturi de o tinuta vestimentara lejera, atunci cand iesim in oras cu prietenii sau cand nu avem de intreprins activitati ce necesita o tinuta vestimentara sobra. Avand in vedere ca barbatii prefera tinutele lejere, este lesne de inteles de ce acest tip de  ceasuri barbati sunt foarte cautate.
Indiferent ca il purtam atunci cand mergem la birou ori atunci cand trebuie sa participam la un eveniment important cum ar fi de exemplu o nunta, ceasul clasic este alegerea perfecta pentru persoanele care vor sa fie elegante, rafinate si cu o doza ridicata de seriozitate. Acest tip de ceas este alegerea perfecta si pentru reprezentantele sexului frumos care se intreaba ce tip de ceasuri dama sa poarte pentru a-si completa tinuta vestimentara eleganta pe care acestea o etaleaza. Pentru un plus de efect, recomand alegerea unui ceas clasic care pe langa caracteristicile clasice pe care acesta le poseda, sa aiba si cateva caracteristici moderne astfel incat sa rezulte o combinatie irezistibila din punct de vedere optic.
Ceasul de mana sportiv este un alt tip de ceas de mana pe care trebuie sa il detii in colectia ta de ceasuri de mana. Aceasta necesitate se datoreaza faptului ca din ce in ce mai multa lume este pasionata de catre activitatile sportive precum si datorita faptului ca ceasul de mana sportiv este foarte util in timpul desfasurarii activitatilor sportive, acest lucru datorandu-se functiilor cu care sunt dotate aceste ceasuri de mana.
Ceasul de mana de lux este alegerea perfecta pentru persoanele care doresc sa abordeze un stil vestimentar in care cuvantul de ordine este lux.
In concluzie, daca in trecut eram obisnuiti sa purtam acelasi tip de ceas de mana indiferent de evenimentul la care participam, in momentul de fata acest lucru nu mai este posibil deoarece pe piata de profil se gasesc ceasuri de mana special create pentru a fi purtate la anumite activitati.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.