Complexul rezidential Sisesti, Paradisul nordic al Capitalei

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Complexul rezidential Sisesti, Paradisul nordic al Capitalei

Complexul rezidential Sisesti, Paradisul nordic al Capitalei

Daca in trecut oamenii se inghesuiau sa-si cumpere locuinte in centrul Bucurestiului, acum ei se retrag incet-incet in nordul orasului, cautand apartamente nord. Iata care sunt motivele :
-padurea si lacul din apropiere sunt oaze de liniste si de sanatate. Departe de arterele intens circulabile aici se evita zgomotul, accidentele si noxele emise de masini.
-constructiile fiind la inceput, zona nu este aglomerata, locatarii avad la dispozitie suficiente locuri de parcare, zone verzi cu pomi, iarba si flori.
-intimitatea locatarilor este respectata, spatiul vital este generos, fiecare apartament avand camere spatioase, ferestre largi prin care intra lumina si aerul curat, balcoane si terase de unde pot admira peisajul. Aici se pot instala mese si scaune, iar cafeaua se poate bea ca la tara, admirand peisajele si respirand aer curat.
Sa locuiesti in nord, nu inseamna sa te izolezi de civilizatie, pentru ca in cateva minute se poate ajunge la Universitate sau la Teatrul National, ci sa te izolezi de aspectele negative pe care le aduce ea in viata omului : zgomot, stres, poluare.

Complexul rezidential Sisesti, Paradisul nordic al Capitalei

Iata de ce nordul este considerat Paradisul Capitalei, iar oamenii doresc sa se stabileasca aici. Un alt amanunt se refera la faptul ca imobilele sunt realizate dupa ultimele cuceriri din domenilul constructiilor, cu cele mai bune si trainice materiale si dupa ultimele tendinte ale arhitecturii moderne.
Proiectantii si executantii au avut ca prioritate eficienta energetica a cladirilor, asa ca locatarii vor beneficia de reduceri substantiale la intretinere.
In prezent, nordul Capitalei inseamna conditii citadine in spatiu rustic, civilizatia adusa in mijlocul naturii, fara sa altereze binecuvantarile acesteia.
Nicaieri nu este omul mai linistit si avand totusi conditii de lux ca in cartierul rezidential Sisesti. Te afli in cautare unui apartament in care sa te muti cu familia, iar copiii sa cresca sanatosi si fericiti ? Pariaza pe apartamente nord si vei obtine castigul cel mare !

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte