Ce conteaza pentru femei atunci cand cumpara o masina

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Ce conteaza pentru femei atunci cand cumpara o masina

Ce conteaza pentru femei atunci cand cumpara o masina

Pentru fiecare, autoturismul personal nu reprezinta doar un mijloc de transport si atat, ci este, intr-o anumita masura, o reprezentare a personalitatii, a statutului social, a starii materiale a posesorului sau a unora dintre aspiratiile sale, ce pot fi evidentiate si prin intermediul masinii pe care o conduce.

Ce conteaza pentru femei atunci cand cumpara o masina

Dincolo de aceste aspecte, o diferenta semnificativa se constata si in ceea ce priveste optiunile femeilor fata de cele ale barbatilor in ceea ce priveste autoturismul pe care il prefera. In acest sens, rezultatele mai multor studii au evidentiat ca reprezentantele sexului frumos pun mai mult pret pe siguranta oferita de masina, precum si pe plusul de economie in privinta consumului de combustibil, preferand in mare masura autoturismele pe benzina.

In schimb, barbatii in mai mare masura sunt interesati de aspectul masinii si de buna functionare tehnica a acesteia. De asemenea, femeile sunt mai atrase de masinile mai mici, cu care sa se strecoare cu usurinta in traficul aglomerat, cele mai multe soferite deplasandu-se preponderent in zona urbana, de aici si interesul crescut pentru economia la carburant. Si, surprinzator, culoarea masinii nu este la loc fruntas in topul cerintelor lor atunci cand isi aleg automobilul.

Tot potrivit studiilor recente, femeile conducatoare auto apeleaza mai mult decat barbatii la service-uri, fiind mult mai precaute cand vine vorba despre diverse defectiuni ale caror remedieri nu le amana, dar si pentru ca, in cele mai multe cazuri, cunosc mult mai putine detalii despre componentele si functionarea masinii, spre deosebire de barbati, care, in multe situatii, aleg mai intai sa verifice singuri problemele minore ale autoturismului.

In ceea ce priveste modelele si marcile de masini preferate de femei, acestea sunt extrem de variate, dar cu siguranta, avand in vedere tendinta lor catre eleganta si lux, vor opta pentru cele care intrunesc aceste cerinte, alaturi de cele deja amintite.

Cu toate acestea, pentru ca nu intotdeuna atractia pentru un anumit model poate fi transpusa in realitate, depinzand de limitarile bugetului avut la dispozitie, o varianta pentru a putea achizitiona totusi marca de automobil preferata este cautarea acesteia pe piata de masini second hand, unde preturile sunt cu siguranta mai mici decat ale celor iesite din fabrica.

Pentru a nu risca achizitionarea unei masini rulate despre al carei istoric nu ai date certe, alege varianta sigura a acelor comercianti auto profesionisti, care iti vor oferi masini de la proprietari de flote, producatori, companii de leasing, agentii de inchirieri auto, verificate si cu garantie.Poti alege modele si marci diverse, de la Audi, BMW, Opel, Peugeot, Citroen,Renault, Volkswagen, Volvo, Skoda, Toyota etc. Este vorba despre masini aduse din Olanda, Germania, Belgia, Franta, Spania si Italia.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte