Vine iarna, bine-mi pare! Am centrală Ariston.

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Vine iarna, bine-mi pare. Am centrală Ariston

Vine iarna, bine-mi pare. Am centrală Ariston

A trecut vara! Suntem aproape în septembrie şi gândul la frigul ierni care se apropie ne zorește. Cea mai modernă soluţie a rămas centrala termica Artiston clas premium evo. Este o centrală termică de 24 KW cu până la 94% eficiență sezonieră, capabilă să atingă o clasă energetică A+

Vine iarna, bine-mi pare! Am centrală Ariston.

Raport de modulare 1: 7 pentru un consum mai precis de energie.

Limitarea ciclurilor on-off. Şi ce este cel mai important este o centrală prin condensaţie. Am specificat acest lucru pentru că mai sunt site-uri care oferă centrale termice clasice, fără condensatie sub umbrela unui pret mai mic.

Montarea unei astfel de centrale Ariston are şi avantaje si dezavantaje.

Vine iarna, bine-mi pare. Am centrală Ariston

Vine iarna, bine-mi pare. Am centrală Ariston

Printre avantaje aş enumera

  1. Tehnologia ONE de condensare cu un schimbător de căldură nou şi patenta XtraTech proiectat pentru a garanta fiabilitatea.
  2. Tehnologie BusBridgeNet® pregătită, capabilă să dialogheze cu alte produse Ariston, astfel încât să puteți amesteca și potrivi produse (și surse de energie) pentru a optimiza consumul de energie.
  3. Unele centralele în condensare sunt automatizate. De exemplu, pe berluni.ro o să găsești o gamă variată de centrale termice în condensație ce pot fi controlate de la distanță, cu ajutorul telefonului mobil sau al tabletei.
  4. Centralele termice pe gaz au dimensiuni ceva mai mici față de cele pe curent electric și pentru unii contează chestia asta, mai ales pentru cei care locuiesc la bloc.

Pentru a exploata aşa cum trebuie o centrala Ariston pe gaze trebuie să citeşti cu atenţie manualul şi să vezi ce înseamnă fiecare disfuncționalitate si să știi daca poți sa o rezolvi singur printr-o simplă repornire sau să chemi un specialist autorizat.

Eu de obicei recomand să chemați un specialist ori de cate ori se defectează centrala Ariston.

Centrala Ariston clas evo este una dintre cele mai moderne şi sigure centrale Ariston.

Când achiziţionaţi o centrala Ariston clas evo trebuie să vă asiguraţi că aveţi în preajmă şi un service Ariston. Așa veţi plăti un pret mai mic la intervenţiile pe care le veți solicita la service Ariston. Cu toate acestea ideea montării unei centrale termice este una mai mult decât salutară ţinând seama de starea în care se află sistemul de încălzire centralizată a tuturor localităţilor

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte