Adezivi profesionali pentru ambalare

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Adezivi profesionali pentru ambalare

Adezivi profesionali pentru ambalare

Impreuna cu prietena mea ne-am gandit sa incercam o mica afacere. Se stie ca in orice afacere, la inceput trebuie sa vii cu bani de acasa, sa o finantezi. Noi am incercat sa facem ceva, care nu necesita foarte multi bani la inceput. Am inceput sa confectionam manual cutii de cadouri.

Adezivi profesionali pentru ambalare

Pentru confectionarea cutiilor am incercat sa folosim cat mai multe materiale ce au fost folosite si pe care nu le mai folosim. Am stabilit colaborari cu cateva magazine, iar cutiile pe care ei nu le mai folosesc si le considera nefolositoare, vom incerca sa le dam un nou aspect, sa prinda viata si sa fie indragite.
Pentru a ne promova am inceput prin a face cadouri celor dragi, ofeream cutiile realizate de noi persoanelor ce doreau sa faca un cadou sau pur si simplu aveau nevoie de o cutie de bijuterii, de exemplu.
Cutiile sunt lucrate manual in totalitate, sunt pictate manual, au diverse forme, gen inimioare. Am realizat cutii pentru prajituri, tortuti, bijuterii, iar cea mai mare surpriza am avut-o cand am fost contactate de catre o firma specializata in realizare bijuterii handmade. De acum inainte, bijuteriile lor vor pleca catre clienti in cutii ambalate de catre noi . Suntem foarte bucuroase ca munca noastra este apreciata. Nu ne-a fost usor sa ajungem aici, dar prin munca se poate ajunge departe.
Pe aceasta cale vreau sa multumesc celor de la adezivi profesionali pentru ambalare, deoarece ne usureaza munca foarte mult prin produsele de mare calitate pe care le ofera.
Iar pentru cutii personalizate nu uitati sa ne scrieti un comentariu. Si criticile sau aprecierile voastre le asteptam in sectiunea comentarii.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte