Începe sezonul rece! Eşti pregătit?

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Sezonul rece începe în curând! Vremea ploioasă, frigul şi nu peste mult timp, zăpada şi gerul vor fi cele care îţi vor solicita atenţia zilnic. Mai ai foarte puţine zile în care căldura îţi este aliat, aşa că vino în cel mai mare show-room din România, dedicat 100% soluţiilor de încălzire pe baza de lemn şi peleţi, pentru a fi pregătit să le înfrunţi aşa cum se cuvine!
Termosemineu Edilkamin Qmag
Termosemineu Edilkamin Qmag
Cine suntem?

Qmag este singurul magazin din ţară care reuneşte multiple soluţii de încălzire a locuinţei (de la centrale termice pe peleţi şi lemn şi până la şeminee, sobe, boilere şi accesorii de calitate superioară). Oferim de peste 15 ani cele mai bune soluţii de încălzire pentru spaţiile rezidenţiale la preţuri accesibile şi pentru buzunarul tuturor românilor.

Colaborăm cu o serie de parteneri prestigioşi din acest domeniu (SKAMOL, FABER, NORDflam, GLAMMfire, RUBYFIRES, EDILKAMIN, HERGOM, POUJOULAT, HITZE, JOLLY MEC, KFD şi AK47), oferindu-le clienţilor noştri produse garantate 100% din punct de vedere calitativ.

Unde ne găseşti?

Pentru cei care locuiesc în capitală sau în împrejurimi ne găsiţi în Bucureşti, Şoseaua de Centură Bucureşti-Jilava, nr 5 A, (lângă depozitul Petrom). Pentru cei interesaţi de produse de calitate, dar care nu sunt în apropierea noastră, le stăm la dispozite online, în magazinul nostru virtual, https://www.qmag.ro/, de unde pot comanda tot ceea ce-şi doresc, la orice oră!

Ce îţi oferim?

Vizitează-ne în show-room pentru a descoperi şi testa cele mai noi produse de încălzire a locuinţei. Soluţii inovative, care vor oferi locuinţei tale nu doar confortul şi căldura de care ai nevoie, ci şi personalitate. Te aşteptăm cu promoţii la sute de produse (şeminee, sobe, centrale termice pe peleţi sau mixte, pe bază de bioetanol, gaz sau electrice) pentru sezonul rece şi-ţi garantăm că alături de noi nici nu o să mai simţi gerul de afară!

Când şi cum ne găseşti?

Qmag te aşteaptă de luni până vineri, între orele 10-19 în show-room-ul din Bucureşti, Şoseaua de Centură Bucureşti-Jilava, nr 5 A, (lângă depozitul Petrom) sau non-stop în magazinul nostru virtual.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte