Inlocuire display. De ce aici si nu la altii?

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Inlocuire display. De ce aici si nu la altii?

Inlocuire display. De ce aici si nu la altii?

Telefoanele tot mai sofisticate ce apar pe piaţă în ultimii ani au şi preţuri tot mai piperate. Şi acestea uneori se strică.

Fiul meu are un Samsung j5 pe care a dat 1300 de lei. Din neatenţie l-a scăpat pe jos şi a spart display-ul acestuia.

Supărat vine la mine şi mă roagă să îl ajut cu bani să îşi ia alt telefon de aceeași marcă. Pentru că am vrut într-un fel să îl responsabilizez i-am spus că să folosească unul din celelalte telefoane mai vechi pe care le avea.

Supărat se apucă şi caută pe internet şi găseşte o firmă serioasă care schimbă display samsung j5 la preţuri rezonabile.

Inlocuire display. De ce aici si nu la altii?

Este firma  Glassgsm, o firmă din Suceava care schimbă display-ul pentru sume cuprinse între 260,00 lei – 400,00 lei, sume mult mai mici decât un telefon nou (1300 lei).

Inlocuire display. De ce aici si nu la altii?

Inlocuire display. De ce aici si nu la altii?

Adresa Glassgsm este Strada Ana Ipătescu 50 Hotel Bucovina, et 1. Biroul 109, jud. Suceava 720026. Puteți trimite şi prin poştă telefonul urmând ca după reparare să vi-l trimită ei înapoi.

Glassgsm este un service GSM din Suceava care se mândreşte cu ofertele unice de reparații GSM, cu o gamă mare de clienți care au fost mulțumiți de serviciile lor și care revin oricând.

Fiul meu a recurs la această metodă pentru că în zona în care locuim noi reparaţia este la un preţ aproape dublu.

Odată trimis telefonul, fiul meu l-a primit înapoi reparat şi cu certificat de garanţie pentru reparaţie, în patru zile de la trimitere.

Iată ce spun despre garanţie cei de la Glassgsm: „orice reparație efectuată la noi, beneficiază de o garanție de 90 de zile. Dacă iPhone-ul dvs. are în continuare probleme, sau apar alte probleme după ce acesta a fost reparat la noi din cauza noastră, dvs. puteți veni la noi sau să trimiteți iPhone-ul la noi pentru a face din nou o diagnoză și dacă problema apărută la iPhone-ul dvs. este din vina noastră, noi vom repara telefonul gratis, fară să achitați o altă sumă de bani.”

Sunt nenumăraţi clienţi mulţumiţi care au publicat pe de facebook a GSM Glassgsm tot felul de opinii pozitive despre activitatea acestui service de profesionişti.

Iată opinia unei ziariste din Galați, Elena Parapiru

„Serviciile Glassgsm sunt unice. Nu am putut găsi în Galați – orașul în care trăiesc – pe nimeni capabil sa schimbe display-ul Note-ului 5 pe care îl scăpasem pe jos. Ba mai mult, la Galați mi s-a sugerat că IN TOATA ROMANIA!!!! nu exista display-uri de schimb pentru Note 5. Iar daca ar fi existat, reparația m-ar fi costat 1.500 de lei. Realitatea este că în aceeași zi în care service-urile gălățene îmi insultau inteligenţa, Glassgsm a promis ca face reparația cu 1.000 de ei (prețul afișat pe site, locul în care l-am gasit) şi că am telefonul înapoi în 24 de ore. Well, suna absolut incredibil. Azi, la o zi de la întoarcerea la mine, telefonul arată perfect si funcționează cu super-viteza lui obișnuită; comunicarea cu echipa Glassgsm a fost de nota 10 – singurul meu regret este ca nu avem si la Galați o filială. Dar la cât de repede se mișcă oamenii din Suceava, probabil ca nu are rost. Fără îndoială voi apela în continuare la serviciile voastre, va voi recomanda şi voi avea în vedere – in caz ca nu mă pot abține – sa stric ceva mai ieftin la Note. Just kiddin’. Mulțumesc încă o dată.”

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte