Cu Pegasul te strecori prin tot orasul

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Cu Pegasul te strecori prin tot orasul

Cu Pegasul te strecori prin tot orasul

Cu o bicicleta romaneasca de dimensiuni reduse te strecori repede prin tot orasul si ai foarte multe avantaje fata de masina.

Cu Pegasul te strecori prin tot orasul

Nu ai nevoie de loc de parcare, nici nu platesti 1001 de taxe pentru ea, iar de verificat o verifici singur. In loc sa umpli rezervorul si sa te coste orice plin o caciula de bani, consumi din resursele proprii de energie mentinandu-ti conditia fizica. De cand trotuarele sunt prevazute cu parcele pentru biciclisti, accidentarea acestora a scazut, iar speranta de viata a crescut in randul celor care folosesc acest mijloc de deplasare, deoarece circula in aer liber si nu devin obezi din cauza efortului.
Pentru Pegas exista mereu cai ocolitoare, niciodata drumuri cu sensuri interzise. La nevoie, cand apare un sant sau o groapa adanca, bicicleta poate fi luata in spinare, fara sa necesite ocoluri de zeci de kilometri ca in cazul masinilor.
Cu bicicleta poti merge prin parcuri si pe trotuare, prin iarba si printre pietre, dar cu mare atentie. Nu exista drum interzis pentru biciclistul atent si abil.
Un Pegas urban te plaseaza in central atentiei si iti asigura mobilitatea prin oras la preturi foarte foarte mici. O bicicleta nu necesita costuri mari de intretinere in afara de tariful initial, iar una de oras costa de la 999 de roni, pana la 1899 de lei, suma care poate fi achitata si in rate.
Bicicleta este partenerul tau loial de economii, fie ca a inlocuit masina personala, fie deplasarea cu mijloacele de transport in comun. In plus, ea nu polueaza si te ajuta sa eviti aglomeratia, microbii, intarzierile in trafic din cauza blocajelor auto.
Acest mijloc de deplasare iti asigura autonomia si un tonus optimist datorita peisajelor pe care le poti admira in cale si faptului ca nu mai depinzi de ceilalti pentru a ajunge la timp unde doresti.

Comments

comments

Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.