Cumpara o baterie auto de la un brand cu traditie

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Cumpara o baterie auto de la un brand cu traditie

Cumpara o baterie auto de la un brand cu traditie

Baterii auto de calitate Bosch, iata ce recomanda multi soferi experimentati celor mai noi posesori de carnete de conducere, date fiind avantajele evidente ale acestor acumulatori pentru masina.

Acumulatorii auto Bosh, baterii cu o istorie de noua decenii

Primele baterii auto Bosch au fost fabricate in urma cu nouazeci de ani, in 1927, cand s-au introdus pentru prima data in circulatie autovehiculele cu aprindere.

 

Cumpara o baterie auto de la un brand cu traditie

In decursul timpului, pe masura ce masinilor li s-au adaugat noi si noi imbunatatiri (geamuri electrice, ABS, aer conditionat, airbag-uri etc.), bateriile provenind de la acest brand celebru au devenit tot mai cautate, deoarece producatorii lor le-au perfectionat continuu, pentru a fi in masura ca sa indeplineasca in chip fericit toate cerintele utilizatorilor.

Principalele avantaje ale bateriilor auto Bosch

Iata de ce este bine ca sa iti cumperi un acumulator auto Bosch:

– bateriile din aceasta gama sunt complet sigilate, de aceea nu necesita operatiunea de inlocuire a apei pe toata perioada lor de functionare;
– sunt extrem de rezistente la temperaturile mari din camera motorului, de aceea soferii se pot baza pe ele indiferent de conditii;
– au o putere suficienta pentru a indeplini cerintele unui autovehicul modern, ce are tot felul de componente electrice de ultima ora;
– producatorii se preocupa permanent ca beneficiarii sa poate alege exact acel tip de baterie auto Bosch care este compatibil cu modelul de masina pe care il detin;
– inglobeaza tehnologii de ultima generatie, asa incat performantele lor sunt cu adevarat de top;
– exista milioane de clienti multumiti in lumea intreaga, motiv pentru care nu veti regreta daca veti opta si dvs. pentru o asemenea achizitie, de acumulator auto Bosch.

Cu toate avantajele de mai sus, trebuie precizat ca principalul factor in alegerea unei baterii auto ramane compatibilitatea acesteia cu aceea a autovehicului unde va fi montata.

Dimensiunile si amperajul, iata cele doua elemente-cheie de care trebuie sa se tina seama. Unde se gasesc acestea precizate? In cartea tehnica a masinii, evident.

Mai trebuie ca sa fie luate in calcul si conditiile meteorologice speciale din tara noastra, unde verile devin tot mai caniculare, temperaturile de peste 40 de grade Celsius nemaifiind o noutate, precum nu mai sunt nici gerurile aprige, specifice deja iernilor romanesti.

Aceste variatii mari de temperatura pot ca sa determine coroziunea si stricarea rapida a acumulatorului auto achizitionat, asa incat este bine sa fie aleasa o baterie cu un consum de apa si de electroliti scazut si o autodescarcare foarte slaba.

Bateriile auto Bosch de ultima generatie indeplinesc cu brio aceste cerinte, avand niste performante ce ii permit ca sa functioneze perfect o perioada indelungata, fara a da rateuri.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.