Politica PSD: disoluţia statului de drept

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Politica PSD: disoluţia statului de drept

Politica PSD: disoluţia statului de drept

Metoda folosită de escroci la Oltenița. Au urmărit un pensionar (R.E. 80 de ani) care a scos pensia de pe card pe 29 august nu la data de 12 când normal se face pensiei . De fapt omul a scos o sumă mai mare de bani pentru că a vrut sa cumpere ceva cu ei şi îi economisise din pensiile anterioare.

Politica PSD: disoluţia statului de drept şi decimarea persoanelor vârstnice

La bancomat a fost urmărit de un tip tuciuriu, înalt şi solid, la circa 25 de ani.
Nu s-a întâmplat nimic. Pensionarul, văduv, a mers și a făcut cumpărături iar după ce le-a dus în apartament a coborât să stea pe o bancă în faţa blocului.
La un sfert de oră după aceasta apar doi tuciurii care intră în vorba cu el. Omul nostru a simțit că parcă își pierde mințile şi parcă era îndrumat de cei doi. După 5 minute apare și Tuciuriul de la bancă. Se dădea italian, jefuit la Giurgiu. Pentru a putea călători mai departe avea nevoie de bani și dorea sa vândă un ghiul de aur şi o brățară.
Pensionarul nostru se ridică de pe bancă şi merge cu „italianul” şi încă un tuciuriu în casă. Ajunși acolo omul se duce în dormitor unde avea banii ca să îi aducă. Cardul său bancar rămăsese pe masa din sufragerie.
Pensionarul dă banii și tuciurii se grăbesc să plece. După circa o jumătate de oră se trezește din starea în care era şi realizează prostia pe care a făcut-o. Neștiind că poate să declare telefonic că a pierdut cardul se hotăraște să îl declare pierdut a doua zi, la sediul băncii. Când se duce la bancă află că şi restul de bani pe care îi mai avea pe card i-au fost scoşi, de la un Bancomat CEC din comuna Mânăstirea.
Se duce la Politia din Oltenița să declare jaful, dar este îndrumat spre Politia Călărași “pentru că numai ei au puterea să declanșeze mai repede ancheta”.
Acest exemplu arată pe lângă abilitatea jefuitorilor şi neputința la care a ajuns Poliția Română.

Pensionarul atunci când a ajuns la Politie a fost surprins de tinerețea cadrelor, dar şi de lipsa lor de experiență. Pentru a fi dirijat spre Călărași a trebuit să aștepte cinci polițiști din care unul să știe exact ce să facă. Probabil ca și înregistrarea sesizării sale a fost tergiversată pentru ca cei de la Politia Oltenița nu știau ce să facă. Acestea sunt exemple a proliferării escrocheriilor mici, dar și slăbiciunea politiei din care a pensionat cadre cu experiență. România dăruită de PSD.

Astăzi 01.09.2017 ora  13.27 omul nostru păgubit nu a putut încă să depună plângere deoarece încă stă la coadă la Politia Călărași. Oricum cred că au dispărut şi înregistrările de camerele de luat vederi de la bancomate , lucru ce i-ar fi ajutat pe polițiști să identifice pe făptași.

O astfel de abordare din partea poliției a unor astfel de fapte nu face altceva decât să întărească încrederea infractorilor că nu mai pot fi prinși şi neîncrederea cetățenilor cinstiți față de aceeași instituție. Aceasta este politica PSD în privința cadrelor din Politie care s+au pensionat la 46-49 de ani. Acum poliția a rămas cu “bocăncarii” adică polițiștii făcuți cu puțin în urmă la cerere cu scoală insuficientă, “la apelul de seară” cum se mai spune. Urmează acum să se școlarizeze alți polițiști la cursuri rapide, aşa cum a declarat Ministrul de interne.

Guvernul PSD ne duce pe cai mari spre o ţară nesigură unde cei puşi şi plătiţi să apere pe cetăţeni nu reuşesc acest lucru. Şi poate au dreptate când un poliţist comunitar este plătit cu 3200 lei la Olteniţa.

Comments

comments

Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.