Mediul de afaceri din Romania are si oameni de valoare

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Mediul de afaceri din Romania are si oameni de valoare. Gabriel Valentin Comanescu

Mediul de afaceri din Romania are si oameni de valoare. Gabriel Valentin Comanescu

Ca să vorbeşti despre oameni de succes din România este destul de dificil. Despre Gabriel Valentin Comanescu am hotărât să scriu pentru că mi s-a părut o personalitate deosebită. Am găsit primele informaţii despre el atunci când am căutat pe google date despre CASA CU LEI din Constanţa.

Mediul de afaceri din Romania are si oameni de valoare. Gabriel Valentin Comanescu

Aşa am aflat că Gabriel Comanescu, iubeşte şi istoria el cumpărând atât CASA CU LEI din Constanţa cât şi Casa Manicatide, tot din Constanţa, aşa cum a cumpărat şi hotelul Vega, care după o investiție semnificativă, a transformat-o din clădirea în paragină care funcționa ca și hotel de 2 stele în cea mai apreciată unitate turistică de pe litoral.

Gabriel Valentin Comanescu s-a născut pe 31 august 1967 în comuna Doicești, din județul Dâmbovița, şi este un familist convins. Soția lui este medic stomatolog şi au împreună doi copii. Este absolvent al Academiei Navale Mircea cel Bătrân din Constanta, Facultatea de Inginerie Electromecanica Navala.

Mediul de afaceri din Romania are si oameni de valoare. Gabriel Valentin Comanescu

Mediul de afaceri din Romania are si oameni de valoare. Gabriel Valentin Comanescu

Despre ascensiunea sa în afaceri se spune că a fost primul care a înfiinţat o firmă în România, după revoluţie.

În anul 2015, revista Forbes îl plasa pe Gabriel Comanescu pe locul 6 într-un top al celor mai bogați miliardari români, cu o avere estimată la peste 500 de milioane de euro. Omul de afaceri constănțean derulează business-uri în domeniul extracției petrolului și gazelor naturale și este acționarul majoritar al Grup Servicii Petroliere (GSP) care şi el deţine 10% din aria petroliferă concesionată până acum în Marea Neagră.

Dacă ne gândim la sintagma Gabriel Comanescu Biografie  mai avem multe de spus pentru că în cei cinci zeci de ani ai săi pe care i-a împlinit cu puţin în urmă, a avut parte de multe suişuri şi coborâşuri din care până la urmă a ieşit cu bine.

În privinţa viitorului Gabriel Valentin Comanescu este optimist. Iată ce spune într-un interviu acordat ziarului financiar în 21 august 2016:

«„Sunt foarte optimist pentru că se întâmplă exact ceea ce visam. Se dă drumul la proiecte în Marea Neagră. Avem proiecte precum BRUA (coridor de transport al gazelor pe ruta Bulgaria-România-Ungaria-Austria) sau explorările făcute de Exxon Mobil. În 2017-2020 vor urma patru ani în care Marea Neagră va da în clocot, iar noi suntem în pole-position pentru aceste contracte. Este un context geopolitic agitat, dar marele nostru noroc sunt americanii“, spune Gabriel Comănescu, cel care controlează compania de foraj şi construcţii marine Grup Servicii Petroliere, (GSP) un business de 934 de milioane de lei.»

Cu astfel de oameni economia românească îşi poate reveni. Gabriel Valentin Comanescu îşi are locul lui câştigat cu trudă în cadrul mediului de afaceri românesc

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte